«Είμαι ένα κορίτσι που είμαι στο δρόμο ακόμη, πειραματίζομαι και ψάχνω τι θα γίνει παρακάτω»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη,το βράδυ της Τρίτης, στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια με τίτλο «Parole» στο Epsilon. Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha εμφανίστηκε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της.

Κάνοντας, την αυτοκριτική της η Κωνσταντίνα εξομολογήθηκε στην Αννίτα πως έχει κάνει λάθη στα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος χωρίς όμως να έχει μετανιώσει για αυτά.

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, προσπαθεί πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα που αγαπά και δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια: «Είμαι ένα κορίτσι που είμαι στο δρόμο ακόμη, πειραματίζομαι και ψάχνω τι θα γίνει παρακάτω», είπε και συμπλήρωσε: «Την προσωπική ζωή την πετάς από το παράθυρό; Εννοείται ότι αγαπώ τα παιδιά και με γουστάρουν και αυτά. Θέλω παιδί και πιστεύω ότι θέλω και αγόρι. Δεν ξέρω αν το θέλω όμως άμεσα. Όταν ήμουν πιο μικρή είχα άγνοια και έλεγα “να κάνω, να κάνω”, τώρα όμως όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο. Δεν θέλω ένα παιδί για την προσωπική μου ιστορία, θέλω να έχω και έναν άνθρωπο δίπλα μου. Θέλω έναν άνθρωπο να συμπορεύομαι και να το περάσουμε όλο αυτό μαζί».

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.