ΒΙΝΤΕΟ: Στη Ρόδο ο Α. Μπούρας – Το μήνυμα της ΝΔ για το 4ο μνημόνιο!

Στη Ρόδο βρέθηκε το Σάββατο 13 Μαϊου 2017, ο τ. Υφυπουργός Οικονομικών και τ. Γ.Γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας.

Ο κος Μπούρας, μετέφερε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το 4ο μνημόνιο που συμφώνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο τ. Υφυπουργός, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Παύλο Μπακίρη και τους πολιτευτές Στέφανο Δράκο και Βασίλη Υψηλάντη, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο. Μαζί τους, και ο Τομεάρχης Δωδεκανήσου της ΝΔ Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ακολούθως παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, ενώ επισκέφθηκαν και τη φιλανθρωπική εκδήλωση που στοχεύει στην ανάδειξη της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP».

Στο σύνολό τους, οι συμμετέχοντες στο κλιμάκιο, υπέγραψαν για τη δημιουργία ογκολογικού τμηματος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κος Μπούρας, βρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ. Εκεί από τους πολιτευτές της ΝΔ, έδωσαν το παρών οι Στέφανος Δράκος, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Υψηλάντης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, επισήμανε πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται σε πολιτική εξαπάτησης των πολιτών και συμπλήρωσε πως είναι υποχρέωση της ΝΔ να ενημερώσει τους πολίτες για τη νέα μεγάλη απάτη που ακούει στη λέξη … αντίμετρα (!)

Ο τ. Υφυπουργός Αθανάσιος Μπούρας, επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε απάτη και δεν είχε υποστεί αυταπάτη, συμπληρώνοντας πως η χώρα περνάει δύσκολη καμπή με την πιο αναξιόπιστη και κακή κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο ίδιος σημείωσε πως η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προχωρήσουν σε συνεργασίες και αξιοποίηση στελεχών εκτός και εντός της ΝΔ, για το καλό της χώρας. 

«Η δήθεν διαπραγμάτευση, οδήγησε σε τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα (!) Το 2014 η χώρα θα έβγαινε απο το μνημόνιο και είχε και μαξιλάρι 11 δις ευρώ, για να μην εκβιαζόμαστε στο μέλλον απο σκληρούς δανειστές«, ανέφερε ο κος Μπούρας.

Σε ερώτηση της Black Monday.gr, για το τι απαντά η ΝΔ στην οργή, την αγανάκτιση και την άρνηση των πολιτών να πιστέψουν ότι κάτι θα αλλάξει στη χώρα εάν αλλάξει η κυβέρνηση, ο κος Μπούρας απάντησε πως η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσουν σε μείωση φόρων και αλλαγή του μείγματος της πολιτικής, όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Ήδη ετοιμάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά σε ελάφρυνση και στήριξη των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.