Βολές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του σε γαλλική εκπομπή, μεταξύ άλλων, πως «ο Τσίπρας το βράδυ του δημοψηφίσματος είχε κατάθλιψη», εξαπολύει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταλογίζοντας στον πρώην ΥΠΟΙΚ «αχαριστία έναντι του πρωθυπουργού».

Η απάντηση του κ. Παπαδημούλη ήρθε μέσω Twitter: «Με αυτά που λέει τώρα ο Βαρουφάκης για τον Τσίπρα, δείχνει, εκτός των άλλων και τον χαρακτήρα του. «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»…» έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας για τη σχέση του με τον Τσίπρα και τους λόγους της παραίτησης του από το υπουργείο Οικονομικών είπε: «Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, είδα τον Αλέξη «γονατισμένο» από την πίεση. Είχε κάνει παραχωρήσεις που δεν ήθελε να κάνει. Μόλις κάνεις παραχωρήσεις και ο αντίπαλός σου δεν κάνει ανάλογες, εκεί αρχίζει η παραίτηση και η παράδοση. Η δεύτερη σημαντική στιγμή της απογοήτευσης πραγματοποιήθηκε μετά το δημοψήφισμα. Ήλπιζα ότι η έκβαση του δημοψηφίσματος θα ενισχύσει την θέση της Ελλάδας. Ομως τη νύχτα του δημοψηφίσματος, μπήκα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και ήταν εντελώς αποθαρρυμένος, ήταν σε κατάθλιψη, ενώ εγώ ήμουν ενθουσιασμένος».

http://www.voria.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.