Εξήγησε ότι περίμενε «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» για την πολιτική του διαδρομή κάτι που, όπως τόνισε, θα προκαλούσε διαίρεση στη βάση της ΝΔ

Για τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega ο κ. Βορίδης εξήγησε ότι περίμενε «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» για την πολιτική του διαδρομή κάτι που, όπως τόνισε, θα προκαλούσε διαίρεση στη βάση της Νέας Δημοκρατίας.

«Βασανίστηκα, το σκέφτηκα πολύ, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Η αντιπαράθεση θα είχε πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα, αλλά ότι «θα ήταν διαίρεση στα πλαίσια της αντιπαλότητας στη βάση της ΝΔ».

«Θα χάναμε το  επιχείρημα και τη μεγάλη συζήτηση για την οργάνωση μας. Η διαίρεση θα επηρέαζε τη ΝΔ», σημείωσε, τονίζοντας πως αφήνει πίσω του τις προσωπικές φιλοδοξίες και ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ενότητας της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, ερωτηθείς σχετικά με το αν θα στηρίξει τον Άδωνι Γεωργιάδη, απάντησε πως δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει.

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν έχει ακόμη σκεφτεί αν θα υπέγραφε για την υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι  θέμα το αν οι βουλευτές πρέπει ή δεν πρέπει να υπογράφουν υποψηφιότητες.

«Δεν το έχω σκεφτεί. Επειδή είναι φίλος ο Άδωνις μας συνδέουν. Είναι μια δική του απόφαση, δεν έχουμε σχέση σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.