Βουλευτές και νέα πρόσωπα στις λίστες της ΝΔ!

Με τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανά την Ελλάδα, συναντήθηκε το απόγευμα της 26ης Αυγούστου 2015, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως στα ψηφοδέλτια θα περιληφθούν όλοι οι νυν βουλευτές και πολιτευτές και σε μη εκλόγιμες θέσεις (από πολιτευτές που θα επιθυμούν οι ίδιοι να μην είναι υποψήφιοι ξανά) θα εισαχθούν πρόσωπα που μπορούν να αυξάνουν τους ψήφους για το κόμμα. Ο νέος πρόεδρος, επιθυμεί στράτευση και ενεργοποίηση όλων. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην Αθήνα, μαζί με τους πολιτευτές τους κόμματος

Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην Αθήνα, μαζί με τους πολιτευτές τους κόμματος

“Πάμε όλοι μαζί, θα νικήσουμε”, το σύνθημα του αρχηγού της ΝΔ, στη μεγάλη συγκέντρωση των πολιτευτών του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού. Σε αυτήν συμμετείχαν και πολιτευτές της Δωδεκανήσου, ενώ είχαν κληθεί όλοι όσοι μετείχαν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

"Ναι" στη συμμετοχή όσων μετέχουν ήδη στα ψηφοδέλτια, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

«Ναι» στη συμμετοχή όσων μετέχουν ήδη στα ψηφοδέλτια, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Η συνάντηση ξεκίνησε περίπου στις 17.30 και ολοκληρώθηκε στις 18.30, παρουσία σχεδόν όλων των υποψηφίων βουλευτών της Δωδεκανήσου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του νέου προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος επιχειρεί την επίτευξη απόλυτης ομοψυχίας και τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.