Την πικρία του για την αδιαφορία που δείχνουν για το χωριό τους άνθρωποι που έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, εκφράζει σήμερα ο πρόεδρος των Φανών Βασίλης Νικολίτσης, υποστηρίζοντας ότι στον Άγιο Ισίδωρο και στη Σάλακο, οι επαγγελματίες που κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους, δεν ξεχνούν τον τόπο τους, σε αντίθεση με τις Φάνες. 

Ο πρόεδρος των Φανών Βασίλης Νικολίτσης, αναφέρει συγκεκριμένα:

ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ«Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μου, για τη στάση ορισμένων ανθρώπων που κατάγονται από τις Φάνες και έχουν επιτύχει επαγγελματικά, αλλά δεν έχουν εκφράσει εδώ και επτά χρόνια την πρόθεσή τους να βοηθήσουν σε οτιδήποτε το χωριό. Παρότι προσωπικά είμαι περήφανος γι’ αυτούς και για όλα όσα έχουν καταφέρει και ειλικρινά τιμούν τις Φάνες με την επιτυχία και τη σταδιοδρομία τους, εδώ και επτά χρόνια δεν έχουν έρθει ούτε μία φορά να ρωτήσουν εάν χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους, για τη στήριξη του χωριού τους.

Εδώ και καιρό παρακολουθώ τις προσφορές των ανθρώπων στον Άγιο Ισίδωρο, στη Σάλακο, εκεί όπου άνθρωποι που κατάγονται από εκεί και έχουν πετύχει επαγγελματικά, αγαπούν και τιμούν το χωριό τους, βοηθώντας σε αρκετές ανάγκες του. Επαγγελματίες και ιδιώτες στηρίζουν τα χωριά τους. Στις Φάνες, παρότι έχουμε ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και έχουν οικονομική ευχέρεια, δεν έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν το χωριό.

Προσωπικά, θα συνεχίσω ακούραστα να αγωνίζομαι για τις Φάνες, το χωριό μου, που αγαπώ και σέβομαι, όμως, καλώ και όλους εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν με πράξεις και όχι με λόγια».

Πηγή: Black Monday.gr 

Leave a Reply

Your email address will not be published.