Δύο βραδιές stand-up comedy διοργανώνει η Rodos Food News την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Αυγούστου, στο bar – restaurant AKTI IXIA, με οικοδεσπότη τον γνωστό σε όλους και αγαπημένο Σωτήρη Καλυβάτση. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν περί τις 10.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΓΑΣΤΡΟΚΩΜΩΔΙΑ

Στις θεματικές βραδιές με θέμα την «Γαστροκωμωδία», ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα σας διασκεδάσει με παραστάσεις stand-up comedy και διάφορα παιχνίδια στον υπέροχο χώρο του AKTI IXIA, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μεγάλη ποικιλία ποτών και cocktails, σαλάτες, fingerfood και γευστικά κυρίως πιάτα σε μια μοναδικά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Αμέσως μετά θα ακολουθήσει after event party, με μουσικές από τον Paschalis Kostas (Radio Producer @Radio1)!

Δίπλα στην πισίνα του AKTI IXIA, και δίπλα στη θάλασσα, η Rodos Food News διοργανώνει το πρωτότυπο event γαστροκωμωδίας με τον Σωτήρη Καλυβάτση και προσκαλεί τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, και φυσικά τους αναγνώστες της, σε δύο βραδιές με πολλές γεύσεις και πολύ κέφι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.