Γενέθλια – έκπληξη για την Demy στη Ρόδο!

Γενέθλια –  έκπληξη για την Demy στη Ρόδο, όπου παρουσιάστηκε η Μελωδία της Ευτυχίας, με την ίδια να εμφανίζεται στο ρόλο της Μαρίας. Με την ολοκλήρωση της παράστασης, οι συντελεστές της, της έφεραν μία τούρτα πάνω στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» και της ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά (!)

Η Demy δέχεται την τούρτα των γενεθλίων της

Η Demy δέχεται την τούρτα των γενεθλίων της

Η Demy, έκλεισε χθες τα 24 (όντας γεννημένη στις 21 Αυγούστου 1991) και το πραγματικό της όνομα είναι Δήμητρα Παπαδέα. Η ίδια έχει κερδίσει τρία βραβεία στα Mad Video Music Awards και έχει δύο χρυσούς δίσκους. 

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών “Η μελωδία της ευτυχίας”, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στη Ρόδο. Πρόκειται για την περίφημη (αληθινή) ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε μιούζικαλ και στη συνέχεια ταινία (1965) με την Τζούλι Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ – ταινία που απέσπασε 5 Όσκαρ και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων στα ταμεία.

Στην ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ, η τραγουδίστρια Demy εμφανίζεται στον ρόλο της Μαρίας Φον Τραπ, ο Άκης Σακελλαρίου στον ρόλο του πλοιάρχου Φον Τραπ, η Ναταλία Δραγούμη σε εκείνον της Βαρώνης και ο Γιώργος Τζαβάρας υποδύεται τον Μαξ Ντεβάιλερ.

ΜΕΛΩΔΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του κειμένου και των στίχων στα ελληνικά υπογράφει η Θέμιδα Μαρσέλλου.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Τη μουσική επιμέλεια πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Άννα Αθανασιάδη.

ΜΕΛΩΔΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.