Γιάννης Φιόλλας, ο 18χρονος από τ’ Απόλλωνα, κυκλοφόρησε το 1ο του τραγούδι!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΟΛΛΑΣΕίναι μόλις 18 ετών, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997, στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου. Ο Γιάννης Φιόλλας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι τώρα πια», που σχεδιάζει να κατακτήσει τα μουσικά μας βράδια και πρωινά (!)

Ο 18χρονος Γιάννης Φιόλλας από τ’ Απόλλωνα της Ρόδου, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των μόλις 7 ετών, διαπιστώνοντας από πολύ νωρίς το πάθος και την αγάπη του για τη μουσική. Πρώτο βήμα της ενασχόλησής του με αυτήν, ήταν η κλασική κιθάρα. Ο ταλαντούχος νεαρός όμως, δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε με λύρα, το μουσικό όργανο που τον συντροφεύει, ενώ παίζει ακόμη, λαούτο και κιθάρα.

Ο Γιάννης Φιόλλας, με το νέο του τραγούδι «Έτσι τώρα πια» σε μουσική και στίχους του ιδίου, αφού – πέραν των άλλων – γράφει στίχους, τους οποίους και μελοποιεί, και σε ενορχήστρωση του Παντελή Ταλαδιανού, μας ταξιδεύει στον έρωτα και την αγάπη (!) Απολαύστε τον (!)

Απ’τη πρώτη ματιά που σε είχα δει
Αμέσως σε είχα ερωτευτεί
Και εσύ συνέχεια με κοιτούσες
Και όλο μου χαμογελούσες…
Τώρα εγώ θα στο πω, το πόσο σ’αγαπώ…

Έτσι τώρα πια, αγάπη εσύ δική μου
Είσαι ότι πιο ωραίο βρήκα στη ζωή μου
Έτσι τώρα πια, όλα μου τ’αλλάζεις
Και μέσα στη καρδιά μου φωτιά εσύ μου βάζεις…

Η καρδιά μου χτυπά τώρα πια σαν τρελή
Έτσι ακριβώς σε είχα φανταστεί
Σαν όνειρο μοιάζεις ζωή μου 
Αγάπη μου είσαι μαζί μου…
Τώρα εγώ θα στο πω, το πόσο σ’αγαπώ…

Ο 18χρονος από τ’ Απόλλωνα, είχε γραφτεί στο Ωδείο Αιγαίου, το οποίο και ολοκλήρωσε με άριστα. Από ιδιαίτερα μικρή ηλικία έπαιξε και τραγούδησε σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΟΛΛΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.