ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΟΔΟΥ – ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΟΡΩΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2015

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015
ώρα 19:00 Παρουσίαση Παραδοσιακών χορών απ’όλη την Ελλάδα, από τις χορευτικές ομάδες των Πολιτιστικών Συλλόγων: Φανών «Ο Πρόδρομος », Παραδεισίου « Βιλλανόβα », Μαριτσών « Ο Κερονιάτης » και Παστίδας « Καμάρι »
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Εκπαιδευτικός κ. Νικολέτα Χατζηγεωργίου με θέμα : «Οι Παραδοσιακοί χοροί στο πέρασμα των αιώνων ».
ώρα 21:30 Όρθρος και Μεσονυκτική Θεία Λειτουργία.

Σαββάτο 17 Οκτωβρίου 2015
ώρα 18:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό λαϊκό γλέντι στο προαύλιο του Ιερού Ναού από τον Αθλητικό Σύλλογο Σορωνής « ΑΕΣ Ευκλής », παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την Β’ παιδική ομάδα του Πολιτ. και Λαογρ. Συλλόγου Φανών « Ο Πρόδρομος » και από τις ομάδες Β’ παιδική και Ενηλίκων του Πολιτ. και Λαογρ. Συλλόγου Σορωνής
« Το Αμπερνάλλι ».

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015
ώρα 7:00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. κ. Κυρίλλου.
ώρα 17:30 Μεθεόρτιος Εσπερινός.
ώρα 19:00 Παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την Μικτή Χορωδία και Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Δ.Ο.Π.Α.Ρ. υπό την Διεύθυνση της κ. Φλώρας Πελεκάνου. Ομιλία με Θέμα :« Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές! » από την Εκπαιδευτικό κ. Μαρία Χατζηνικόλα και απονομή τιμητικών πλακετών στους συνταξιούχους Καθηγητές και Δασκάλους της Ενορία μας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Εκπαιδευτικός κ. Αναστασία Χατζηαντωνίου.

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής
Ο Πρόεδρος
π. Μιχαήλ Κρητικού

Leave a Reply

Your email address will not be published.