«Ο τόπος μου, φως ασύνορο»

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

tafros 2016 posterΤην Τετάρτη 22 Ιουνίου στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα παρουσιάσουν την καθιερωμένη γιορτή λήξης του σχολικού έτους.

Η φετινή εκδήλωση με τίτλο «Ο Τόπος μου, φως ασύνορο» είναι αφιερωμένη στον τόπο μας.

Πρόκειται για μια παράσταση σε σύνθεση κειμένου και σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια, εκπαιδευτικού θεάτρου των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Μια γόνιμη συνομιλία στίχων και λόγου μεγάλων λογοτεχνών και εξαιρετικής μουσικής σημαντικών συνθετών. Ένας συνδυασμός διαφορετικών μορφών τέχνης που αλληλεπιδρούν δημιουργώντας ένα μαγικό αποτέλεσμα. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου. Στη μαγεία της μουσικής οδήγησαν τους μαθητές οι καθηγητές μουσικής του σχολείου Γιάννης Χατζής, Γιώργος Ξανθόπουλος, Νεκτάριος Αυγενικός, Μαρία Καμπάνη, Αντώνης Λιοπύρης, Άντζελα Σπανού και Ευανθία Κρητικού (διεύθυνση χορωδίας). Τις χορογραφίες της ομάδας «Ροδίων Δάσκαλοι εν ρυθμώ» επιμελήθηκαν η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη και η χορογράφος Μαρία Νικολοπούλου. Τις χορογραφίες της ακροβατικής γυμναστικής επιμελήθηκε η Σουζάνα Ιωακειμίδου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο αγαπημένος Ρόδιος καλλιτέχνης Αγαπητός Πάχος καθώς και η ταλαντούχα Ματίνα Μάστορα.

Τα μουσικά σχήματα του σχολείου θα πλαισιώσουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Κώστας Τσέκκας, Vartan Abovian, Ματίνα Μακέστα, Γιώργος Κούτρος, Νίκος Γεωργιάδης και Παναγιώτης Γεωργιάδης ενώ για πρώτη φορά στη γιορτή λήξης θα συμμετέχει η χορωδία ενηλίκων «Ροδίων Εμμέλεια».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, για τους γονείς, συγγενείς και φίλους του σχολείου οι οποίοι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι, γεμάτη μουσική, ρυθμό, αρμονία και συγκίνηση…

Χορηγοί Επικοινωνίας:  Λυχνάρι, Rodos Events, i-porta, Rodos report.

Leave a Reply

Your email address will not be published.