Τι λες πρωθυπουργέ μου; Τι δηλώνεις; Τι βγαίνεις και λες; Κοπάνα έκανες την ώρα της γεωγραφίας;

Π και Α πα Π και Ι πι ΠΑΠΙ! Λεσβος Μυτιλήνη ενα το νησί! Και μου το κάνεις και επίσημη δήλωση να το … εμπεδώσω η Ελληνίδα! Σε ποιον πλανήτη απλώνετε τελικά ΟΛΟΙ την μπουγάδα σας και σε ποιο ηλιακό σύστημα πίνετε τον φρέντο καπουτσίνο σας; Γιατί δεν μπορεί στην ίδια Ελλάδα εμείς δεν ζούμε; Από αλλού μας ήρθατε ουρανοκατέβατοι και οι 300 με τον Ε.Τ συντροφιά… Για τα ΜΕΤΡΑ μιλάτε, για την Ιστορία μιλάτε, για τα Θρησκευτικά μιλάτε, για τα νησιά μας μιλάτε… Σας έχω νέα! Όλα αυτά ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! Τα νέα μέτρα μην κουράζεσαι να στα δώσω, 1.62 ύψος έχω θα βολευτώ και με σουηδικό ξύλο στο φέρετρο που θα με θάψετε ζωντανή χωρίς μνήμη Ιστορική, μην μου αγχώνεσαι!

Γράφει η Α. Κορινθίου

Συγγραφέας

Τα δικά σας τα …μέτρα και τα σταθμά; Βοήθησε με βουλευτά μου… 6000 με 8000 δεν παίρνουμε τον μήνα; (παίρνουμε ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…..). Άρα τα δικά σου μέτρα για κανά κοστουμάκι Αρμάνι μόνο στα παίρνουν,εγώ γιατί θες και απαιτείς και προσπαθείς και χτυπιέσαι να παίρνω 480 ευρώ τον μήνα; Εμένα γιατί μου κόβεις τα επιδόματα; Εμένα γιατί μου κόβεις το ρεύμα; Ζεις, τη βγάζεις εσύ με τόσα; Στο δικό σου πλανήτη πόσο κάνει το γάλα για τα παιδί σου; Γιατί εγώ κοντολήξιμα που νομιμοποιήθηκαν δεν θα δώσω στα παιδιά που έθρεψα να τιμήσουν στο αύριο τη χώρα αυτή που σήμερα τα διώχνει. Που σήμερα βάζει 23% στα όνειρα και στην εκπαίδευση τους!

Άριστης κατασκευής και προέλευσης τα παιδιά μου που εσείς πάτε να μου τα ξεκανετε!!!! Βοήθησε με βουλευτά μου. Πόσα εξτρά παίρνεις από τις επιτροπές που συμμετέχεις; Ααααα τοοοοσα!!! Και γιατί εκλεγμένε, μα μη εκλεκτέ μου, θες να κόψεις τη σύνταξη και τα επιδόματα από τα περήφανα γηρατειά που κάποτε κάνατε σημαία στα μπαλκόνια σας κι από αναπήρους, πολύτεκνους, ανέργους;

Στους δρόμους βγήκαν τους βλέπεις; Τα καράβια δεσανε, οι φωνές σαλπάρανε! Και να σου πω και κατι? Σιγα θα στο πω μην σε τρομαξω αγαπη μου… Μην κοιτας μόνο τον κεντρικό δρόμο, τα στενά δες που από κει βγαίνουν κι αλλοι … κι αλλοι … κι αλλοι… Μην βλεπεις τα πανό με τα κεντρικα συνθηματα…αυτα που γραφονται πανω σε θρανια απο μια οργισμενη εφηβεια να φοβασαι… Μην ακους την φωνή από τον τηλεβοα…..Η βουβη κατακραυγη και ο σιωπηλός θυμός που βραζει να σε ανησυχει!!! Και για να μην σας κουραζω…1.62 είμαι…..κοντούλα μωρέ…αλλα ο θυμός μου φτάνει τα 131.990 τετραγωνικά χιλιόμετρα…….ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ….γιγαντας που νανο δεν θα τον κανετε!! Οσο και αν το επιθυμειτε εσεις και αυτοί που θελουν να μας κανουν αποικια τους!!

One Response

  1. _str_

    Δεν έχω λόγια. Το υπερΕΓΩ θα μας σκοτώσει σε αυτή τη χώρα.

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.