Με αφορμή το προπονητικό σεμινάριο βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Ρόδο, οι ομιλητές του προσκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις και στα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας.

SAMARAS_KARPATHAKI_DRIKOS_KARAISKOSΜε οικοδέσποινα την έφορο του Τμήματος βόλεϊ και μπητς βόλεϊ του ιστορικού Συλλόγου κα. Τασία Ζαμπετούλα Καρπαθάκη, που είναι και πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών κ. Σωτήρης Δρίκος, ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κ. Λεωνίδας Καραϊσκος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΠΕ κ. Γιώργος Σαμαράς ξεναγήθηκαν στους χώρους.

Στη Λέσχης του Συλλόγου έγινε μια οικοδομική συζήτηση, ενώ οι προσκεκλημένοι πήραν από ένα βιβλίο δώρο με την ιστορία του, όπως κι ένα αναμνηστικό μετάλλιο του Γ.Σ. Διαγόρας, που φέτος έκλεισε 110 χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο και στην ελληνική κοινωνία.

Ακόμη, οι κ. Δρίκος, Καραϊσκος και Σαμαράς είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν την ιστορία και τα κατορθώματα του ολυμπιονίκη Διαγόρα, των παιδιών κι εγγονών στους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αθανασίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.