Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Apollon Blue Palace στο Φαληράκι, παρουσιάστηκε το αφιέρωμα στον Υψηλό, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Παγκαρπαθιακό Σύλλογο Καρπάθου. 

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ

Παραδοσιακές φορεσιές, εικόνες που μυρίζουν θάλασσα, ξενιτιά, παράδοση, ιστορίες πόνου και αγάπης, όλα περιγράφονταν με μοναδικό τρόπο μέσα από τη ζωή του Μιχάλη Αναγνωστόπουλου του «Υψηλού». Μία ζωή που αποτυπώθηκε σε ένα εξαίρετο βίντεο που δημιουργήθηκε από τον κ. Αλέξανδρο Λουϊζίδη, για λογαριασμό του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου.

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ

Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου και η πρόεδρος Αγγελική Λάμπρου Μηναϊδη, σε μία κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από κόσμο και συναισθήματα, ξετύλιξαν με τον πλέον αξιέπαινο τρόπο την ιστορία του Μιχάλη Αναγνωστόπουλου του «Υψηλού». Μία ιστορία με τεράστιες δόσεις παραδοσιακού τραγουδιού, ειλικρινούς αγάπης και τεραστίου πόνου. Ένα ταξίδι στην ιστορία της Καρπάθου, στην ιστορία των … Υψηλών Μαντινάδων.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Apollon Blue Palace στο Φαληράκι, άνοιξε με την ομιλία της προέδρου Αγγελικής Λάμπρου Μηναϊδη, η οποία αναφέρθηκε στο αφιέρωμα του «Υψηλού» και στη ζωή του, ενώ ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό γλέντι, κρασί και μεζέδες (!)

Η κα Αγγελική Λάμπρου Μηναίδη, αναφέρθηκε στους στόχους της εκδηλώσεως, που συνδράμει στην ανάδειξη της πλούσιας παράδοσης της Καρπάθου και του λαϊκού της πολιτισμού.

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ IMG_4131 IMG_4133 IMG_4139 IMG_4137 IMG_4142 ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ IMG_4141 IMG_4136 ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ IMG_4126 IMG_4128 IMG_4140 IMG_4130

Leave a Reply

Your email address will not be published.