Ο κ. Ηλίας Λάμπρος μιλά στο protothema.gr για την πανικόβλητη κατάσταση που επικρατεί στο νησί

Πανικός και αναστάτωση επικρατεί στην Κάρπαθο, όπου στο νότιο τμήμα της και εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου συνετρίβη αεροσκάφος της Egyptair, που πραγματοποιούσε πτήση από το Παρίσι προς το Κάιρο με 66 επιβαίνοντες.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, έχουμε αναστατωθεί το ζήσαμε αυτό το συναίσθημα πριν δέκα χρόνια ακριβώς με τον άδικο χαμό του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη» λέει στο protothema.gr ο Δήμαρχος Καρπάθου, Ηλίας Λάμπρος.

Όπως σημειώνει ο κ. Λάμπρος αυτή την ώρα επικρατεί αναστάτωση στους κατοίκους για το τραγικό περιστατικό, το οποίο -όπως εξηγεί- τους γύρισε πίσω στο χρόνο όταν η πτώση ενός άλλου αεροσκάφους είχε βυθίσει σε πένθος τη χώρα και είχε στοιχίσει τη ζωή στον σμηναγό Κώστα Ηλιάκη.

«Ξυπνούν μνήμες διότι πριν δέκα χρόνια στις 23 Μαΐου του 2006 είχαμε τον άδικο χαμό του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στον ίδιο χώρο νοτιανατολικά της Καρπάθου. Είναι πολύ στενόχωρο για όλους αυτό που συμβαίνει», λέει ο δήμαρχος Καρπάθου και περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί αυτήν την ώρα.

«Γίνεται χαμός, πανικός, επικρατεί βέβαια αναστάτωση και εκείνο που γνωρίζω είναι ότι στην Κάρπαθο και στο αεροδρόμιο της Καρπάθου βρίσκονται δύο ελικόπτερα: ένα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.