#Δίεση: Η ΔΑ ναρκοθετεί συνεχώς τα οικονομικά του δήμου – Να εφαρμοστεί άμεσα η δικαστική απόφαση – ο ΔΗΡΑΣΚ δεν θα γίνει λιβανιστήρι προπαγάνδας

Η δημοτική αρχή, αντί να καταθέσει μία δημόσια συγγνώμη για την εμπαθή και άδικη εκδίωξη των νόμιμων εργαζομένων του ΔΗΡΑΣΚ αλλά και για τα όσα ψευδώς αναμασούσε επί ενάμιση έτος, δίνει παράταση στον παραλογισμό, ανακοινώνοντας την προσφυγή του δήμου στο Εφετείο.

Με αυτή την προσφυγή, η δημοτική αρχή, εκτός του ότι οδηγείται ξανά σε πολιτικό στραπάτσο, ναρκοθετεί συθέμελα τα οικονομικά του δήμου, αφού η βέβαιη επαναδικαίωση των εργαζομένων από το Εφετείο θα προκαλέσει τρύπα στον Προϋπολογισμό του δήμου μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ, με αποτέλεσμα οι δημότες να πληρώσουν και πάλι τις εμμονές, τις προχειρότητες και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης.

Είναι πλέον φανερό ότι ο απώτατος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η με κάθε κόστος φίμωση του ΔΗΡΑΣΚ και η μετατροπή του σε επιχορηγούμενο λιβανιστήρι προπαγάνδας και ελεγχόμενης ενημέρωσης. Μεθοδεύσεις, δηλαδή, ενδεικτικές του πανικού και της διοικητικής ανεπάρκειας που επικρατεί στον κύκλο της δημοτικής αρχής.

Κλείνοντας, καλούμε για ύστατη φορά, τη δημοτική αρχή, να συμμορφωθεί με την πρωτόδικη απόφαση που δικαιώνει του εργαζομένους του ΔΗΡΑΣΚ, εφαρμόζοντάς την στο ακέραιο.

Κάθε άλλη καθυστέρηση αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατική λειτουργία της ενημέρωσης, για το ταμείο του δήμου και για την αξιοπιστία της διοίκησης έναντι του συνόλου των δημοτών.

# Γραφείο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published.