Την αναλγησία του σε όλο της το μεγαλείο δείχνει για ακόμη μια φορά το κράτος στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος, πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς δεν δίδεται ούτε το πολυτεκνικό επίδομα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο όχι μόνο δεν βοηθούν την τραγική οικογένεια, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα.

«Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού», είπε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας (Ράδιο Γάμμα), ο πατέρας του Φώτη Ανδρικόπουλου.

«Μας παρέπεμψαν μάλιστα στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Ήσυχου, ο οποίος δεν ήξερε καν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη.

«Είμαστε στο
απόλυτο σκοτάδι ακόμη, μετά από έναν χρόνο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρικόπουλος. «Δεν μας δίνουν πια ούτε τη σύνταξη πολυτέκνων, αφού όταν πήγε ο Φώτης μας φαντάρος μας είπαν πως τον τάιζε ο στρατός. Τώρα που τον σκότωσε ο στρατός εμείς τι πρέπει να πούμε;», διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: http://www.skai.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.