Μετά την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Νότης Μηταράκης δηλώνει πως «η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι πολύ καλή και έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία»

Δεύτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία του κόμματος, λίγο πριν λήξει η προθεσμία για την επίσημη υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Ο Νότης Μηταράκης δηλώνει πως «η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα», τονίζοντας παράλληλα πως «δεν είναι πρόβλημα το ζήτημα της μη συμμετοχής του στη Βουλή. Εσείς θεωρείτε ότι τον τελευταίο χρόνο η ΝΔ πήγε άσχημα στη Βουλή; Κάθε άλλο. Προσωπικά θεωρώ ότι πήγαμε καταπληκτικά. Ο κ. Μειμαράκης ήταν πολύ καλύτερος του κ. Τσίπρα. Χάσαμε όμως με επτά μονάδες διαφορά γιατί δεν ήταν οι εντυπώσεις στη Βουλή που έκριναν το αποτέλεσμα αλλά η κοινωνία και οι πραγματικές της ανάγκες».

Παράλληλα, ο κύριος Μηταράκης εκτίμησε το έργο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αρχηγία της ΝΔ στις περασμένες εκλογές, αναφέροντας πως «έκανε μια εκπληκτική δουλειά», αλλά έθεσε και τον προβληματισμό του στο ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητάς του: «Το ερώτημα όμως είναι αν μιλάμε στους νέους ανθρώπους και στις παραγωγικές ηλικίες και στους νέους ανθρώπους. Και απ’ ότι φάνηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές δεν μιλάμε σε αυτόν τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή της την Τετάρτη και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τάχθηκε στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα στον αγώνα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τζιτζικώστας μπορεί να επανασυνδέσει τη ΝΔ με την κοινωνία».

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.