Δημητρόπουλος και Χατζησάββας, στο ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣΤο Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δημητρόπουλο και την επίτευξη συμφωνίας με τον Σταμάτη Χατζησάββα.

Πρόκειται για δύο νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που έχουν να προσφέρουν πολλά. Οι δύο τους συμφώνησαν να αγωνίζονται για ένα χρόνο στην ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ και το Δ.Σ. τους καλωσόρισε στην οικογένειά τους.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, 31 ετών, αγωνιζόταν και την περασμένη αθλητική περίοδο με το ΦΟΙΒΟ Κρεμαστής, με τον οποίο και ανανέωσε τη συνεργασία του για ένα χρόνο.

Μιλώντας στο Black Monday.gr, εξήγησε ότι πέρσι ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, γιατί έχασε τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προετοιμαστεί σωστά. Φέτος όμως είπε, θα ξεκινήσω με κανονικούς ρυθμούς και ελπίζω το καλύτερο.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 2Ο Σταμάτης Χατζησάββας, 24 ετών, εισέρχεται και αυτός στην οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ, αφού συμφώνησε για ένα χρόνο να αγωνίζεται με τη φανέλα του.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Black Monday.gr, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, ενθουσιασμός που μπήκε στην οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ.

«Ο Κ. Πάττας, ήταν προπονητής μου και στην προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόμουν και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά», επισήμανε.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Δημητρόπουλο και την επίτευξη συμφωνίας με τον Σταμάτη Χατζησάββα.

Πρόκειται για δύο νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που έχουν να προσφέρουν πολλά. Οι δύο τους συμφώνησαν να αγωνίζονται για ένα χρόνο στην ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία.

Εκ της Διοικήσεως

Άκης Δελαπόρτας

Leave a Reply

Your email address will not be published.