Συνεργασία Αντιδημάρχων για τα Περίπτερα

Συνάντηση εργασίας για την εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας για τα περίπτερα στο νησί της Ρόδου και για τους κοινόχρηστους χώρους γενικότερα είχαν σήμερα Δευτέρα 30-11-2015, οι συναρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης & Εμπορίου, Γιώργος Πόκκιας, Πολεοδομίας και Μεσαιωνικής Πόλης, Γιώργος Κακούλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Μανωλάκης με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Εμπορίου-Βιομηχανίας & Ενέργειας, Πολεοδομίας και Πολεοδομικών Εφαρμογών και Οικονομικών.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΣτη συνάντηση αποφασίστηκε ο τύπος και οι διαστάσεις των περιπτέρων, καθώς και τα τέλη κοινόχρηστου χώρου για τα περίπτερα στο νησί της Ρόδου που θα εφαρμοστούν από τον καινούργιο χρόνο. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η αισθητική αναβάθμιση, η αποκατάσταση της ευνομίας και η ίση και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τα περίπτερα.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν τις εισηγήσεις τους για την εναρμόνιση της εικόνας όλων των περιπτέρων στην πόλη και τα χωριά του νησιού.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιώργος Κακούλης πρότεινε οι όποιες αλλαγές αποφασιστούν να εφαρμοστούν έγκαιρα για να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και να μπορούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Δήμου να ελέγξουν την πιστή εφαρμογή του κανονισμού.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα υπαίθριας διαφήμισης Αλέξανδρος Μανωλάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να εξωραϊστούν και αναβαθμιστούν τα περίπτερα στο νησί της Ρόδου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.