#Δίεση: Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, κ. Σιφάκη – Ο πρώτος χρόνος χάθηκε, οι προφάσεις τέλειωσαν

Όσες δικαιολογίες και αν εφεύρουν η Δημοτική Αρχή και ο κ. Σιφάκης για να καλύψουν την ανεπαρκή τουριστική πολιτική του Δήμου σχετικά με την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο ετήσιος απολογισμός του Δήμου είναι πενιχρότατος, αν όχι μηδενικός.

Αν, όπως ο κ. Σιφάκης ισχυρίζεται, το υποτιθέμενο αγκάθι για τη συμφωνία με τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους ήταν η επί διετίας δρομολογούμενη παραχώρηση του αερολιμένα «Ιπποκράτης» σε ιδιώτη επενδυτή, τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι η RYANAIR όλο αυτό το διάστημα αύξησε τις πτήσεις της στα αεροδρόμια Ρόδου και Χανίων, που επίσης συμπεριλαμβάνονταν στην ίδια λίστα των αποκρατικοποιήσεων;

Ρητορικό το ερώτημα.

Η ευθύνη για τη μη σύναψη συμφωνίας με κάποια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία low cost βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τη Δημοτική Αρχή. Τα ασυμμάζευτα της ανοργανωσιάς αλλά και των ψευδών υποσχέσεων που έδωσε για να υφαρπάξει την ψήφο των δημοτών δεν συμμαζεύονται πια.

Έτσι, όπως και στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού, η Δημοτική Αρχή του κ. Κυρίτση μεταθέτει τώρα τις ευθύνες αλλού, μήπως κερδίσει λίγο πολιτικό χρόνο, πριν τη γενική κατακραυγή.

Έως τότε, στα πεπραγμένα της τουριστικής πολιτικής του Δήμου, ανάμεσα στα συνήθως τετριμμένα, θα καταλογίζονται κάτι πανάκριβα ταξιδάκια (αναπόδεικτης ωφέλειας) σε διεθνείς εκθέσεις, καθώς και το κραυγαλέο κλείσιμο του ενιαίου φορέα τουρισμού.

Κρίμα… ένα χρόνος απελπιστικά χαμένος.

# Γραφείο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published.