Να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αποφασίζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, με βάση την Εισαγγελική πρόταση, για τη γυναίκα από την Κάρπαθο και τους δύο φερόμενους ως συνεργούς της, στη δολοφονία του 30χρονου συντρόφου της και δεκανέα.

Σε ότι αφορά στην 34χρονη που έμενε στην Κάρπαθο, η πρόταση αφορά στην παραπομπή της στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, για τη διάπραξη του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η 34χρονη κατηγορείται συγκεκριμένα πως, στο Νιοχώρι Πηγαδίων Καρπάθου στις 20/02/2014 από τις 22.30 έως και τις 23.40, έπληξε θανάσιμα τον 30χρονο δεκανέα, σύντροφό της, αφαιρώντας του τη ζωή.

Οι δύο τους, κατά τα όσα περιγράφονται στο σχετικό παραπεμπτικό, ξεκίνησαν να τσακώνονται, αρχικά αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια άρχισαν να χειροδικούν ο ένας στον άλλο. Τότε, η 34χρονη άνοιξε το ντουλάπι με τα ποτήρια, έπιασε ένα μοβ γυάλινο ποτήρι, το έσπασε στο πάγκο της κουζίνας και το κάρφωσε βίαια στο στήθος του 30χρονου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον πλήξει στη δεξιά πλευρά της μεσότητας στερνικής χώρας. Εξαιτίας του τραύματος που προκλήθηκε ο 30χρονος απεβίωσε λίγα λεπτά αργότερα. Ο ίδιος, όντας τραυματισμένος, περπάτησε μέχρι το υπνοδωμάτιο του, φωνάζοντας πονάω, υποφέρω. Δίπλα στο κρεβάτι του άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται για την ίδια υπόθεση, η 52χρονη μητέρα της 34χρονης, καθώς και ένας 44χρονος φίλος τους. Οι δύο τους κατηγορούνται για την προσπάθεια ματαίωσης δίωξης σε βάρος άλλου για κακούργημα.

Η 52χρονη, εν γνώσει της, φέρεται να υπέθαλπε την 34χρονη και να αλλοίωσε το εγκληματικό πεδίο, μετακινώντας από το πάτωμα στο κρεβάτι τον 30χρονο, καθαρίζοντας τα γυαλιά, τα χαρτιά και τα αίματα από το πάτωμα και τους τοίχους. Ο 44χρονος, από τη δική του πλευρά, φέρεται να πήρε τη μπλε σακούλα από τον κάδο της κουζίνας και να μετακίνησε τα σκουπίδια σε δημοτικό κάδο απορριμμάτων εκτός του σπιτιού, γνωρίζοντας ότι εξαφανίζει πειστήρια του εγκλήματος.

Την οικογένεια του εκλιπόντος εκπροσωπεί η δικηγόρος Κατερίνα Βολονάκη.

Το μοβ ποτήρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 30χρονος λοχίας

Το μοβ ποτήρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 30χρονος λοχίας

Leave a Reply

Your email address will not be published.