Ο Δήμος Χάλκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φαρμακοποιών Ρόδου και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, δίνουν τη δυνατότητα στους μόνιμους κατοίκους του νησιού της Χάλκης να λαμβάνουν τα τους ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΩΡΕΑΝ. 
Αυτό θα γίνεται ως εξής:
Η προσκόμιση των συνταγών θα γίνεται στο Δημαρχείο και αφού μαζευτούν θα στέλνονται στο Σύλλογο Φαρμακοποιών Ρόδου, ή στο φαρμακείο που θα ορίζει κάθε φορά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ρόδου. Εκεί θα εκτελούνται οι συνταγές και θα αποστέλλονται τα φάρμακα στον Δήμο μας σε ατομική συσκευασία. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα έρχονται στο Δημαρχείο όπου και θα παραλαμβάνουν τα Φάρμακα τους.
Θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή του κάθε ασφαλισμένου για την παροχή των φαρμάκων του θα καλύπτεται από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα , αυτό θα γίνεται κάθε μήνα αρχής δεδομένης από αυτόν τον μήνα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για την ευγενική προσφορά τους προς τους κατοίκους της Χάλκης. Επίσης θέλω να δηλώσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Ρόδου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κύριο ΦΩΤΟΥΛΗ για την άμεση και αμέριστη συμπαράστατη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.