Στην Κάλυμνο μετέβη το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος, προκειμένου να προωθήσει  την ταξινόμηση των δύο λεωφορείων τα οποία ο ευεργέτης κ. Ιωάννης Χαλίκος δώρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο κ. Μπάρδος, με τον υπεύθυνο της  υποδιεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Καλύμνου κ. Παύλο Ροδίτη είχαν άψογη συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Γαλουζή,  τον νομικό και οικονομικό σύμβουλο του Δήμου και κατέληξαν σε νόμιμη, και οριστική λύση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρεί το επιβατικό κοινό της Καλύμνου, όχι μόνο για τα δύο  λεωφορεία, άλλα για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στο νησί.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αναρτηθεί έκκληση ενδιαφέροντος για όσους ασχολούνται με συγκοινωνιακό έργο, για διάστημα ενός μηνός και στη συνέχεια  θα ταξινομηθούν όλα τα λεωφορεία της Καλύμνου.

Ο κ. Χρήστος Μπάρδος, δήλωσε σχετικά ότι η καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλύμνου και η ειλικρινής διάθεση  συνεννόησης προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ανοιχτά ζητήματα,  είχε ως αποτέλεσμα την δρομολόγηση οριστικής και μόνιμης λύσης για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στην Κάλυμνο, προς όφελος της κοινωνίας του νησιού.

Ο

Εντεταλμένος

Περιφερειακός Σύμβουλος

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.