Υπό την προεδρία του κ. Αντώνη Καμπουράκη  και παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μαριέτας Παπαβασιλείου, συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, επαναβεβαιώθηκε από μέρους της Αντιπεριφερειάρχη ότι το πλάνο και η χρηματοδότηση προβολής και προώθησης του Ροδιακού τουρισμού για την διετία 2016 – 2017, είναι πλήρως διασφαλισμένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιούνται εις το ακέραιο.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η προβολή της Ρόδου, μέσω της συμμετοχής της ΕΞΡ σε χώρο 300τμ, που ήδη έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην έκθεση World Travel Market τον προσεχή Νοέμβριο στο Λονδίνο. Εκτός από το περίπτερο, η Ρόδος θα προβληθεί και στην πυραμίδα εισόδου στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και στις παράλληλες δράσεις που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια στην βρετανική πρωτεύουσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΞΡ στη σημερινή συνεδρίαση, ενέκρινε την έναρξη συνεργασίας με τον τέως Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά, έναν άνθρωπο εγνωσμένου κύρους στον χώρο του τουρισμού, με μεγάλη εμπειρία στην επικοινωνία, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού συμβούλου της Ένωσης, για την προβολή και προώθηση του νησιού της Ρόδου, στις δύσκολες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σημερινές συνθήκες.

Επίσης, σε υλοποίηση του νέου καταστατικού του ΠΡΟΤΟΥΡ και ειδικότερα του άρθρου 11, το Δ.Σ. της ΕΞΡ ενέκρινε την μεταφορά της έδρας του Οργανισμού στον Δήμο της Ρόδου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, κατέστησε σαφές ότι οι εποχές είναι εξαιρετικά απαιτητικές και κρίσιμες για να δικαιολογούνται ατέρμονες φιλολογικές συζητήσεις, μεμψιμοιρίες, συνεχείς απολογισμοί και διαπιστώσεις, που «είθισται» να μην  οδηγούν ποτέ σε ενέργειες, οι οποίες εν προκειμένω είναι άμεσα απαιτητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.