Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η επίσκεψη του συγγραφέα Χρήστου Δημόπουλου, στο νησί της Ρόδου. Ο γνωστός τηλεοπτικός και συγγραφικός φίλος των παιδιών από το Ουράνιο Τόξο, ταξίδεψε στο νησί και γέμισε την αίθουσα του Θρόνου του Ήλιου, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 250 παιδιά και ενήλικες, για να τον απολαύσουν.

Ο κ. Χρήστος Δημόπουλος, συνομίλησε με τα παιδιά, δημιούργησε μαζί τους χειροποίητες κατασκευές, ενώ παρουσίασε τα βιβλία του «Ο Δράκος Ναπολέων», «Η Γοργόνα Ελισσώ» και «Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 17.30, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» και τις Εκδόσεις Ψυχογιός στον πολυχώρο «Ο Θρόνος του Ήλιου».

Το συγγραφέα προλόγισε η Μαρία Χαραλάμπους. Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συνέδραμαν οι Άντα Καραγιάννη και Αναστασία Κορινθίου.

ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 1 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 3 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 4 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 5 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 2 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 6 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 7 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 8 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 9 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 10 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 11 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 12 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 13 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 14 ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.