Πάνω από 80 άτομα συμμετείχαν στη σημερινή εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάντου στη φύση σε συνδυασμό με την εκμάθηση των βοτάνων, θάμνων και δέντρων. Ο σύλλογος πρόσφερε δωρεάν φυσικά, νεράκια, αναψυκτικά και μπύρες σε όλους τους συμμετέχοντες. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν επίσης ένας οικολογικός στυλό από χαρτί και γκοφρέτες.

Στους νικητές των μικρών μας διαγωνισμών, κυνήγι θησαυρού, πέταγμα σφαίρας, και μέτρημα χτένας, δόθηκαν οικολογικές τσάντες του συλλόγου , μπρελόκ και παιχνίδια στα παιδιά. Συνδυάσαμε εκδρομή στην εξοχή με διάφορα παιχνίδια για να γελάσουμε και να περάσουμε ευχαρίστα όπως επίσης και με την εκμάθηση της φύσεως μας και σεβασμού στο περιβάλλον μας διότι εμείς δεν είμαστε μονο σύλλογος Πολιτισμού αλλά είμαστε και Περιβάλλοντος.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Ηλία Κακουλη που για μια ακόμα φορά στάθηκε στο πλάι μας και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει στη φύση. Τις επόμενες ήμερες θα μοιραστούν και τα ονομαστικά διπλώματα συμμετοχής στα παιδιά ώστε να τα έχουν ενθύμιο και να τους θυμίζουν τη φύση και το περιβάλλον μας.

Συγχαρητήρια σε άλλους/ες τους συμμετέχοντες, η εκδρομή αυτή που για τα παιδια ειδικα θα μεινει αξεχαστη, θα την ξανακανουμε με το καλό και την άνοιξη..!!

 ΑΦΑΝΤΟΥ 5

ΑΦΑΝΤΟΥ 4 ΑΦΑΝΤΟΥ 3 ΑΦΑΝΤΟΥ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.