Μετά από πρόταση της ΕΣΠΕΡΚ, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) κ. Παναγιώτη Τοκούζη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ρόδου κ΄ Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Χατζηκυριάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτίου Αιγαίου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης.

Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Ρόδου και Καρπάθου με πρωτοβουλία της και ενόψει της θερινής περιόδου, πραγματοποίησε αυτή την συνάντηση με στόχο και σκοπό την εξασφάλιση ιδιαίτερων και μοναδικών προνομίων για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο εξορμήσεις των μελών της, στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τοκούζης και αφού εξιστόρησε το δύσκολο έργο που επιτελεί και καλείται να φέρεις εις πέρας ο «ένστολος» στην Πατρίδα, δήλωσε ότι ως Πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ αλλά και ως Έλληνας επιχειρηματίας θα είναι αρωγός μας, επίσης ανακοίνωσε πως σε συνεννόηση με το τεχνικό τμήμα της Συνομοσπονδίας θα δώσει άμεση εντολή για την δημιουργία εφαρμογής, όπου θα είναι ενεργή στην ιστοσελίδα μας (www.espeerk.blogspot.gr) και θα μπορεί το κάθε μέλος μας μέσω ειδικού κωδικού – κλειδάριθμού που θα προσκομίζεται από την Ένωση, να μπαίνει και να βλέπει γενναίες προσφορές και εκπτώσεις στα τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτη Τοκούζη και ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη μόλις έχουμε νεότερες εξελίξεις θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω της ιστοσελίδα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.