Πρωτοβουλία για τη διάδοση του μηνύματος που αφορά στην προφύλαξη και προστασία των οδηγών, ύστερα από την κατανάλωση αλκοόλ, αναμένεται να λάβει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Ένωση Αξιωματικών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Διοικητής του Τμήματος Ιαλυσού Θέμης Καλαμάτας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Θέμης Καλαμάτας

Σε φωτογραφικό μήνυμα που δίδεται σήμερα στη δημοσιότητα μέσω του Black Monday.gr, και ύστερα από σχετικό ερώτημα που κατατέθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου Θέμη Καλαμάτα, έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος και το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα προχωρήσουν σε δράση που θα αφορά στην ανάγκη προφύλαξης των οδηγών από το αλκοόλ και τις προσωπικές τους επιλογές.

«Ήπιες; Διάλεξε ποιος θα σε πάει σπίτι«, αναγράφεται με κόκκινα χρώματα στην αφίσα που δόθηκε στη δημοσιότητα και παρουσιάζει τέσσερις ανθρώπους και τέσσερα οχήματα, δίδοντας την επιλογή στον πολίτη – οδηγό, σε αυτόν που έχει καταναλώσει αλκοόλ να αποφασίσει πως θα πάει σπίτι του. Οι επιλογές: Ταξί, αστυνομία, ασθενοφόρο ή νεκροφόρα!

Αυτή, κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, θα είναι η πρώτη δράση της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δράση για την οποία δεσμεύονται έναντι της Ροδιακής κοινωνίας σε ότι αφορά στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Όταν Οδηγώ Δεν Πίνω Αλκοόλ!

ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΤΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.