Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι, με εντολή της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, ο 42χρονος Ελβετός χειριστής ταχύπλοου σκάφους, που κατηγορείται για το θάνατο της 37χρονης τουρίστριας από τη Ρωσία στην παραλία Τραουνού Αφάντου, της Ρόδου.

Η Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Πταισματοδίκη Ρόδου, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Στη συνέχεια η δικογραφία θα επιστρέψει και πάλι στην Εισαγγελέα, η οποία θα προσδιορίσει τις κατηγορίες σε βάρος του 42χρονου.

Η τραγωδία
Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, διενεργούσε έρευνα για τον εντοπισμό της 37χρονης στην παραλία Αφάντου της Ρόδου. Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε κομματισμένη, είχε πάει για κολύμπι στην παραλία Τραουνού και τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου. Στις έρευνες συμμετείχε και Super Puma της πολεμικής αεροπορίας.

Η σορός της 37χρονης γυναίκας εντοπίστηκε κομματιασμένη στην παραλία, αφού η ίδια φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο από ιδιωτικό σκάφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.