Ελεύθερος αφέθηκε, κατόπιν σχετικής απόφασης του Εισαγγελέως Ρόδου, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2015, ύστερα από ομιλία που πραγματοποίησε στη Ρόδο. 

Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, ο Αρτέμης Σώρρας, κατηγορείται για τη διάπραξη των αδικημάτων της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου. Συγκεκριμένα, σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση ενώπιον του αστυνομικού προσωπικού του Α.Τ. Ρόδου, για τη διάπραξη των ανωτέρων αδικημάτων, με αποτέλεσμα να κινηθεί σε βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθεί στη Ρόδο, ύστερα από την ολοκλήρωση σχετικής ομιλίας του.

Ο ίδιος κατηγορείται, ότι δια μέσου δηλώσεών του που αναρτήθηκαν σε συγκεκριμένο blog, τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα σε βάρος του μηνυτή. Ύστερα από την υποβολή της μήνυσης, σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία, συνελήφθη και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ρόδου, στον οποίο και παρουσιάστηκε για τα περαιτέρω. Η Δικαιοσύνη, κατά τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία, αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την οριστική εξέταση της υπόθεσής του.

Ο Αρτέμης Σώρρας, της Ελλήνων Συνέλευσις, είχε υποστηρίξει ότι θα δώσει στο ελληνικό κράτος 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποπληρώσει το χρέος του.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.