Με ενωτική διάθεση και μήνυμα ομαδικότητας, έκανε σήμερα το ντεμπούτο του ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, ο ιατρός Παύλος Μπακίρης, στο πλαίσιο συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίς το πρωί στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου. Συνοδευόμενος, από τον κ. Άκη Δημητριάδη, υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δικαιοσύνης της Τοπικής ΝΔ και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, ο νέος πρόεδρος Παύλος Μπακίρης, μίλησε για ομαδικότητα, συσπείρωση και ενότητα, συμπληρώνοντας πως, κανείς δε νίκησε και κανείς δεν έχασε (!)

Με μία σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία, απάντησε σε πολλά από τα ερωτήματα που γεννώνται στους Νεοδημοκράτες μετά και τις εκλογές της 17ης Απριλίου 2016, με τον κ. Παύλο Μπακίρη, να αναφέρει πως «δηλώνει και δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται για προσωπικό αγώνα, για προσωπική μάχη, για προσωπική νίκη«.

«Οι Νεοδημοκράτες ζητούν και απαιτούν ομαδικότητα, συσπείρωση, ενότητα, κοινό αγώνα, κοινό μέτωπο. Απαιτούν άνοιγμα, διεύρυνση και καλωσόρισμα σ´ όλους. Κανείς ΔΕΝ περισσεύει, κανείς μόνος του δεν είναι αρκετός. Κανείς δε νίκησε και κυρίως κανείς δεν έχασε«, σημείωσε ο κ. Μπακίρης, επιλέγοντας να αποστείλει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. «Κερδισμένοι είμαστε μόνον, όταν είμαστε όλοι μαζί«, είπε.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Κάνοντας ειδική μνεία στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε πως «Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στον Έλληνα, στη χώρα, στα προβλήματα, στη βάση, στο λαό, στη δύναμη της. Στη δύναμή μας«, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την απερχόμενη πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Νατάσα Βενετοκλή, για την οποία ανέφερε ότι την ευχαριστεί «για όσα έκανε, για όσα ήθελα να κάνει και κυρίως για τη βαθιά πίστη και αφοσίωση της,  στη μεγάλη παράταξη. Μας ενώνουν κοινές ρίζες και κοινή βάση«.

Κατά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, προσέθεσε πως, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, θα διενεργηθεί η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και θα επιτευχθεί η συγκρότησή της σε Σώμα.

Από τη δική του πλευρά, ο εκπρόσωπος του Θεματικού Τομέα Δικαιοσύνης στη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, Άκης Δημητριάδης, εξήγησε πως υπάρχει άψογη συνεργασία με το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Παύλο Μπακίρη, με ανανέωση στα στελέχη της ΝΟΔΕ, που δίδουν νέα προοπτική, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και όχι στην εσωστρέφεια. Ήδη δε, όπως είπε, ο νέος πρόεδρος, έχει ξεκινήσει να προσεγγίζει τα προβλήματα και να εκσυγχρονίζει και τον τρόπο της επικοινωνίας. Ειδική μνεία έκανε ο κ. Άκης Δημητριάδης, στο κτιριακό σε ότι αφορά στους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης, και στην αναβάθμισή του.

Ακολουθούν σημεία από την ομιλία της Σ.Τ. που παραχώρησε ο κ. Παύλος Μπακίρης:

«Μία μακρά διαδικασία εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή με την ανάδειξη προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου. Ευχαριστώ τους Ψηφοφόρους και τα Στελέχη τον κάθε ΝέοΔημοκράτη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του. Για την τιμή της ελπίδας του, το πρόσωπο μου. Δηλώνω και δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται για προσωπικό αγώνα, για προσωπική μάχη, για προσωπική νίκη.

Οι ΝεοΔημοκράτες ζητούν και απαιτούν ομαδικότητα, συσπείρωση, ενότητα, κοινό αγώνα, κοινό μέτωπο. Απαιτούν άνοιγμα, διεύρυνση και καλωσόρισμα σ´ όλους.  Κανείς ΔΕΝ περισσεύει, κανείς μόνος του δεν είναι αρκετός! Συγχαρητήρια στην μεγάλη παράταξη. Συγχαρητήρια στην μεγάλη Νέα Δημοκρατία.  Κανείς δεν νίκησε και κυρίως κανείς δεν έχασε!  Κερδισμένοι είμαστε μόνον όταν είμαστε όλοι μαζί! Τότε πάμε καλά και μπροστά!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 1Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν, και βέβαια όλους εκείνους που ήθελαν, αλλά δεν κατάφερα να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή της αναγέννησης. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών,  ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στον Έλληνα, στη χώρα, στα προβλήματα, στη βάση, στο λαό, στη δύναμη της. Στη δύναμή μας! Ένα βήμα πιο κοντά σε όλους εκείνους που ελπίζουν, ότι το μέλλον της πατρίδας μας δε χάθηκε και συμμετείχαν με την παρουσία τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστώ τα στελέχη μας που εγγυήθηκαν μια άριστη εκλογική διαδικασία σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Ευχαριστώ την κα. Νατάσσα Βενετοκλή, για όσα έκανε, για όσα ήθελα να κάνει και κυρίως για την βαθιά πίστη και αφοσίωση της, την μεγάλη παράταξη. Μας ενώνουν κοινές ρίζες και κοινή βάση. Επί προσωπικού μόνο μια δικαίωση νιώθω… Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε αμέτοχοι σιωπηλοί μάρτυρες και θύματα .

Η εποχή δεν προσφέρεται για τον καναπέ. Οι πρόσφατες εκλογές για μένα μεταφράζονται σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Όλοι μαζί, δυνατά, υπό τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη, με τη Νέα Δημοκρατία, αυτή που έχει ανάγκη Ελλάδα και ο Έλληνας, αυτή που έχει ανάγκη ο Δωδεκανήσιος, ο Ροδίτης, ο κάθε νησιώτης Ακρίτας των συνόρων της Ευρώπης, ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι πως για να σταματήσει επιτέλους αυτή ελεύθερη πτώση της καταστροφής μας, το μαύρο της ζωής μας, για να επιστρέψει ελπίδα, το χαμόγελο, η αισιοδοξία, να ανοίξουμε και πάλι το παράθυρο της οικονομίας, της προκοπής, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της υπερηφάνειας, θα γίνει ΜΟΝΟ με έργα, με σχέδιο, με σταθερότητα, με συνέχεια, με επιμονή και με σοβαρότητα.

Με ευθύνη, την οποία αναλαμβάνω πλήρως, την κατανοώ, και την επωμίζομαι. ΠΛΗΡΩΣ.

Ζούμε σε μια εποχή με πάρα πολλά προβλήματα. Επιχειρήσεις που διαλύθηκαν ή που αγωνίζονται στο όριο της βιωσιμότητας. Εργαζόμενοι που έχασαν τις δουλειές τους, επαγγελματίες σε απόγνωση, νέοι που αναγκάστηκα να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, συνταξιούχοι με συνεχείς περικοπές και αδύναμο σύστημα υγείας. Συνεχώς επιβάλλονται φόροι σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Και μέσα σ’ όλο αυτό το θλιβερό σκηνικό, ήρθε να προστεθεί το προσφυγικό – μεταναστευτικό ως τελειωτικό χτύπημα σε μία χώρα που απελπισμένα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της και να σταθεί στα πόδια της. Στόχος δεν είναι να απομακρυνθεί μια κυβέρνηση επικίνδυνη, ακατάλληλη και κακή. Δεν μπορεί, και δεν πρέπει να είναι αυτός ο ΣΤΟΧΟΣ. Αυτοσκοπός ΔΕΝ είναι η απομάκρυνση της τραγικής σημερινής κυβέρνησης. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: ο αγώνας για την αποκατάσταση της Ελλάδας, για την αποκατάσταση των Ελλήνων, της ζωής μας, της εικόνας μας. Της αισιοδοξίας και της ελπίδας, για εκείνα που αξίζουμε και ΟΧΙ εκείνα που μας κατάντησαν να ζούμε καθημερινά».

Leave a Reply

Your email address will not be published.