Προσαγωγή (4) αλλοδαπών για επαιτεία στη Ρόδο

Την 23-05-2016 το πρωί εντοπίστηκαν στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου τρείς υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 17, 20, 25 ετών και 30χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

Σύλληψη αλλοδαπής για  διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και αντίσταση στη Ρόδο

Την 23-05-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 31χρονη υπήκοος Ρουμανίας γιατί οδηγούσε επικίνδυνα Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο διαταράσσοντας την ασφαλή – ομαλή κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων και επιπρόσθετα κατά την προσαγωγή της αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για  παρεμπόριο στην Κω

Την 23-05-2016 το πρωί συνελήφθη στην Καρδάμαινα της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών 60χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα στο οποίο διέθετε προς πώληση διάφορα προϊόντα (πορτοφόλια, τσάντες, φουλάρια κ.α.) απομίμησης και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων.

Σύλληψη ημεδαπού για άσκοπους πυροβολισμούς και κατοχή ναρκωτικών στην Κάλυμνο

Την 23-05-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 27χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης άσκοπων πυροβολισμών στην οποία εμπλέκεται, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε κήπο  -9- δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και  κατασχέθηκαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.