Επαφές δημάρχου με προέδρους κοινοτήτων

Θέμα: Συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ρόδου με προέδρους τοπικών κοινοτήτων – Επίσκεψη και στην υπηρεσία Τροχαίου Υλικού

Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν την ερχόμενη εβδομάδα επιπλέον  φορτηγά και απορριμματοφόρα του Δήμου Ρόδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες ανάγκες του νησιού, διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ο εντεταλμένος σύμβουλος Μιχάλης Σταυρής και στελέχη της υπηρεσίας Τροχαίου Υλικού, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του δημάρχου σήμερα το πρωί στα μηχανουργεία του δήμου, στα Ασγούρου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον κ. Σταυρή επισκέφθηκε τις κοινότητες Αρχαγγέλου και Μαλώνας όπου είχε εκτενή συζήτηση με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα, το θέμα της ύδρευσης και των προβλημάτων στους αγροτικούς δρόμους που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Μαλώνας, έθεσαν στο κ. Χατζηδιάκο ο πρόεδρος της κοινότητας Αναστάσιος Καραγιάννης και ο σύμβουλος της μειοψηφία Νεκτάριος Μουστακέλλης.

Ο δήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι για το ζήτημα της ύδρευσης θα επιληφθεί άμεσα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Δημήτρης Τσίκκης, ο οποίος θα μεταβεί σήμερα στην περιοχή.  Άποψη του δημάρχου είναι να εκπονηθεί μελέτη που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της άρδευσης συνολικά σε Αρχάγγελο, Μαλώνα και Μάσσαρι. Για δε τους αγροτικούς δρόμους έχει προγραμματισθεί να σταλεί άμεσα μηχάνημα για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε όλο το αγροτικό δίκτυο της κοινότητας Μαλώνας.

Στη συνάντηση εργασίας, που είχε αμέσως μετά ο δήμαρχος με τον πρόεδρο Αρχαγγέλου Αργυρό Αργυρού, παρουσία και του αντιδημάρχου Στέργου Παρδαλού, κυριάρχησε το θέμα της πρόσληψης υπαλλήλων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, καθώς  οι ανάγκες της περιοχής είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε όλα τα επίπεδα, αλλά  και η συντήρηση του αγροτικού δικτύου.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδιάκος μέχρι τέλος Ιουλίου θα υλοποιηθεί η πρόσληψη όλων των υπαλλήλων του συγκεκριμένου προγράμματος, που καθυστέρησε λόγω πληθώρας διαδικασιών από πλευράς κρατικής μηχανής, ενώ για τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων τόνισε ότι  θα αρχίσει την ερχόμενη εβδομάδα, εφ΄ όσον  ο Δήμος έχει επάρκεια καυσίμων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.