Επιτυχία υπεράνω προσδοκίας για το Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης της Πάτμου!

Υπερέβη κάθε προσδοκία η επιτυχία του Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης στο οποίο ήταν χορηγός και συνδιοργανωτής με την εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ο Δήμος Πάτμου. Πολλές συμμετοχές υψηλού επιπέδου, πολλοί επισκέπτες, εξαιρετικά χορευτικά αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι από την Πολιτεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του νομού κ. Δημήτρης Γάκης και Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής από το ΠΟΤΑΜΙ κ. Γιώργος Αμυράς, ο Γεν Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Γιάννης Γιαννέλης εκπροσωπώντας το Υπουργό κ. Δρίτσα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος  Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμων Ζαννετίδης, ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγκος και βέβαια οικοδεσπότης Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την παρουσιαση έκανα ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος και στέλεχος της ΕΡΑ Ν. Αιγαίου κ. Αριστείδης Μιαούλης και ο βουλευτής κ. Γιώργος Αμυράς.

Συμμετείχαν εκτός από την Πάτμο τα νησιά Σάμος, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Τήνος και Φολέγανδρος. Τα χορευτικά έδωσαν κέφι στους παρευρισκόμενους ενώ οι υπέροχες γεύσεις που ετοίμασαν οι διαγωνιζόμενοι και το καλό κρασί από τη γειτονική Σάμο που συμμετείχε έτερψαν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ καθώς και τους επιβάτες του Κρουαζιεροπλοίου ΣΑΜΑΜΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ το οποίο επισκεπτόταν το νησί.

Ήταν κατά γενική ομολογία μια πολύ καλή διοργάνωση που βοηθάει στη διαφήμιση  του νησιού μας προς τα έξω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.