Ερασιτέχνες αλιείς ψάρεψαν όλοι μαζί για καλό σκοπό (!)

Στην παραλία των Κρητικών συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 αλιείς του νεοσύστατου Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αλιείας Παράκτιας Ρόδου, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί ευχάριστες στιγμές, να συνδράμουν με τα ψάρια που συγκέντρωσαν Ίδρυμα της Ρόδου, αλλά και να τιμήσουν τον καλύτερο και πιο τυχερό ερασιτέχνη ψαρά (!) Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δωδεκανήσου, www.blackmonday.gr, βρέθηκε κοντά τους και μίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αλιείας παράκτιας Ρόδου και επιχειρηματία Κώστα Κουρεβέλη, αλλά και με δεκάδες ερασιτέχνες αλιείς, για την υπέροχη αυτή διοργάνωση.

Ο κ. Κώστας Κουρεβέλης, πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αλιείας Παράκτιας Ρόδου, αναφέρθηκε στον αγώνα που διοργανώθηκε από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ στην παραλία των Κρητικών, προκειμένου οι πάνω από 30 αλιείς να περάσουν στιγμές χαλάρωσης ασκώντας το χόμπι τους. Οι ερασιτέχνες αλιείς, εξέπεμψαν τριπλό μήνυμα. Πρώτον, αυτό της ομαδικότητας και της χαλάρωσης. Δεύτερον, αυτό της προσφοράς, αφού τα συγκεντρωθέντα ψάρια θα δοθούν σε Ίδρυμα της Ρόδου και τρίτον, αυτό της προστασίας των ψαριών ανά είδος, με την επιστροφή στη θάλασσα όσων ψαριών πιάνονταν αλλά ήταν αρκετά μικρά, και έπρεπε να γυρίσουν στο θαλασσινό νερό, ώστε να αναπαραχθούν.

«Τα ψάρια που είναι μικρά, πρέπει να τα επιστρέφουμε αντί να τα κρατάμε, ώστε να γίνεται η αναπαραγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Κουρεβέλης, ενώ η Black Monday.gr, κατέγραψε – κατά την παραμονή της στην παραλία – ακριβώς αυτό, δηλαδή την επιστροφή ενός μικρού ψαριού στη θάλασσα (!)

Μετά τις 10 το βράδυ, οπότε και ολοκληρώθηκε το ψάρευα, οι τρεις πρώτοι ερασιτέχνες ψαράδες, που συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα και τα περισσότερα ψάρια, βραβεύτηκαν, ενώ όσα είδη ψαριών συγκεντρώθηκαν δωρίζονται σε Ίδρυμα του νησιού.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της Black Monday.gr

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 19 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 17 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 15 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 14 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 12 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 11 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 18 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 9 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 8 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 10 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 7 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 6 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 5 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 4 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 3 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ 1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.