Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Δωδεκανήσου BLACK MONDAY.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία της την 1η Απριλίου 2015. Σήμερα, σε λιγότερο από τρεις μήνες, βρίσκεται στην 1η θέση των ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών σελίδων που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου – σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη που καταγράφεται στο Alexa – και στην 3η θέση, μετά τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των καθημερινών εφημερίδων, της Δημοκρατικής και της Ροδιακής.

ANNA SARRHΣημείωμα Εκδότριας

Άννα Σαρρή

Δημοσιογράφος

Η επιλογή του ονόματός της, BLACK MONDAY.gr, που σημαίνει «Μαύρη Δευτέρα», έγινε προκειμένου να καταδειχθεί πως μέσα από μία ίσως αρνητική σημασία – εκ πρώτης ανάγνωσης – μπορεί να προκύψει η απόλυτη αλήθεια σε ότι αφορά στα γεγονότα που εκτυλίσσονται, κυρίως στα νησιά της Δωδεκανήσου και μετέπειτα σε όλη τη χώρα. Άλλωστε, η «Μαύρη Δευτέρα», έχει περιγράψει ιστορικά γεγονότα, όπως η κατάρρευση του χρηματιστηρίου.

Στη ζωή όλα είναι ρευστά και αναστρέψιμα. Σημασία έχει να προσπαθούμε και να είμαστε έντιμοι, και κάθε τέτοια προσπάθεια, καθαρή και ανιδιοτελής, παρά τη λάσπη και τα εμπόδια φυσικά ή τεχνητά, καταφέρνει να επιβιώσει.

Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα BLACK MONDAY.gr, σε μικρότερο ίσως μέγεθος και βαθμό, στοχεύει στην ασφαλή και ειλικρινή ενημέρωση των πολιτών, μακριά από πολιτικά, κομματικά και οικονομικά συμφέροντα. Πρόθεσή μας, να προσθέσουμε ένα μικρό ή και μεγάλο λιθαράκι, στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση των Δωδεκανησίων, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά οι «Μαύρες Δευτέρες».

black monday

Σε αυτό τον αγώνα, για την ενημέρωση, που δίνουμε καθημερινά μαζί, έχοντάς σας αρωγούς και συμπαραστάτες, θα συνεχίζουμε δυναμικότερα και ουσιαστικότερα. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, που επιλέγεται το BLACK MONDAY.gr, για την ενημέρωσή σας, αλλά και όλους όσοι με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, φίλους και συνεργάτες.

Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί παραμένουμε και μαζί θα συνεχίζουμε.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

ALEXA 2

ALEXA 1

*Δεν προχωράμε σε παράθεση του συνόλου των στοιχείων που αφορά στην κατάταξη των ειδησεογραφικών ηλεκτρονικών σελίδων της περιοχής μας, σεβόμενοι τον αγώνα και την προσπάθεια των συναδέλφων μας και μη επιθυμώντας να αδικήσουμε κανέναν. Άλλωστε στη ζωή όλα είναι ρευστά και αναστρέψιμα. Σημασία έχει να προσπαθούμε και να είμαστε έντιμοι. Και κάθε τέτοια προσπάθεια, καθαρή και ανιδιοτελής, παρά τη λάσπη και τα εμπόδια φυσικά ή τεχνητά, καταφέρνει να επιβιώσει.

Follow us Black Monday or Anna Sarri on Facebook

Follow us  blackmondayNew on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.