Ευχαριστίες και αίτημα για τον αθλητικό κέντρο από τον Ποσειδώνα

Αγαπητοί φίλοι,

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία του Ποσειδώνα Καρπάθου να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, είναι αμέτρητες. Σύλλογοι, φορείς, αθλητικά σωματεία από την Κάρπαθο, τη Ρόδο και την παροικία και απλοί φίλοι εξέφρασαν τις ευχές τους τόσο μέσω διαδικτύου, όσο και προσωπικά στα μέλη του Δ.Σ.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που είστε δίπλα μας σε αυτή την επιτυχία και περιμένουμε την ίδια συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις μας. Γι’ ακόμα μια φορά, αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ενώνει την Κάρπαθο, μέσα και έξω από το γήπεδο. Όπως επίσης θέλουμε να ΕΝΩΝΕΙ την Κάρπαθο, το όνειρο μας…

Το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Ένας χώρος στην πρωτεύουσα του νησιού που θα φιλοξενεί και θα στεγάζει αδιακρίτως ΟΛΟΥΣ τους Καρπάθιους. Πλέον είναι η ώρα το όνειρο των παιδιών μας να λάβει σάρκα και οστά. Βρίσκεται στην τελική ευθεία και πρέπει να ενώσουμε ΟΛΟΙ τις δυνάμεις μας για το ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ.

Τις επόμενες μέρες, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ποσειδώνα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Δήμαρχο και τον Έπαρχο Καρπάθου. Αρχικά, για να τονιστεί πως ο Ποσειδώνας είναι ο πρεσβευτής της Καρπάθου στα αθλητικά Δωδεκάνησα και επιπλέον να τους εκφραστεί η ανάγκη για συσπείρωση κάτω από το ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ.

Το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

Leave a Reply

Your email address will not be published.