Ηλίας Καματερός: «Κρίσιμη ψήφος και ιστορικές οι στιγμές, μπροστά σε έναν φοβερό εκβιασμό»

«Δεν νομιμοποιείται η υπογραφή που μπαίνει με το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά πρέπει να μείνουμε όρθιοι για να παλέψουμε στο μέλλον για αποκατάσταση και εναλλακτικές λύσεις».

Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, στην ιστορική συνεδρίαση της Βουλής στις 15 Ιουλίου, τοποθετήθηκε απέναντι στους βουλευτές και στην ιστορία, τονίζοντας την σημασία που έχει η στήριξη της κυβέρνησης σ’ αυτή την τραγική συγκυρία που περνά ο λαός και η χώρα.

Για εκβιαστική και παράνομη απαίτηση των δανειστών μίλησε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν πλέον μαρτυρίες σε όλη την Ευρώπη, για το τί υφίσταται η χώρα αυτές τις μέρες.

Παράλληλα, ο Ηλίας Καματερός δήλωσε την κατανόησή του προς όλους τους συναδέλφους του, που είτε αναγκάζονται να ψηφίσουν αυτή την συμφωνία είτε όχι, αυτό συντελείται υπό καταστάσεις απόλυτου εκβιασμού και κυριολεκτικά με το «πιστόλι στον κρόταφο».

Καταλήγοντας ανέφερε πως στις σημερινές συνθήκες είναι ιστορική ανάγκη αυτή η κυβέρνηση να σταθεί όρθια και να παλέψει τα όσα επιβάλλονται στην χώρα και στην νησιωτική Ελλάδα.

Η σημερινή κυβέρνηση, υπογράμμισε κλείνοντας την παρέμβασή του ο νησιώτης Βουλευτής, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που επιβλήθηκαν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τα δίκαια του λαού, για τη νησιωτικότητα και το μέλλον των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας, αποτρέποντας να περιέλθει η μοίρα τους στους προηγούμενους διαχειριστές της δυστυχίας και του πόνου του λαού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.