Η Αποστολία Ζώη στον ΑΡΤ 90,6 FM !

Κάθε Σάββατο 18:00 – 20:00 με τον Λάζο Μαντικό

Για την «heaven music»:
«Είμαι τρομερά χαρούμενη που αρχίζω και βρίσκω τον ήχο μου επιτέλους γιατί ξέρεις κατά καιρούς και κομμάτια που λες δεν τρελαίνομαι κιόλας. Με τα παιδιά και την heaven κάναμε μια πολύ καλή συνεργασία και νομίζω ότι θα συνεχιστεί!»

Για το νέο της κομμάτι «Ράγισμα»:
«Τα λόγια από το τραγούδι «ράγισμα» μου ταιριάζουνε. Όταν ραγίζει το γυαλί δεν ξανά κολλάει και η αλήθεια είναι ότι εγώ το πρεσβεύω αυτό στη ζωή μου. Αν ραγίσει κάτι μετά φτιάξε τα κομμάτια σου και προχώρα τι ζωή σου. Έτσι λέω… Μπορεί άλλοι να το ξανά δοκιμάζουν. Εγώ έχω καεί!»

Όταν είναι στη σκηνή:
«Ο κόσμος είναι που θα αποφασίσει αν θα μείνω στη σκηνή ή όχι. Δεν έχω κανέναν άλλο αντιστάθμιστο παράγοντα. Εκτός αν κοπεί το ρεύμα! (γέλια) Ο κόσμος είναι που θα επηρεάσει την ψυχολογία μου!»

Για το «Your Face Sounds Familiar» και την πρεμιέρα:
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΖΩΗ
«Το είδα μετά στο youtube και αν ήμουν θεατής δεν θα το καταλάβαινα καθόλου. Επειδή είναι πολύ καλός ο σκηνοθέτης που έχουμε, κατάλαβε ότι έχουμε πρόβλημα και πήρε την κάμερα από πάνω μου, οπότε όλο το παρασκήνιο και το σούσουρο που έγινε εκεί πέρα δεν το κατάλαβε κανείς. Μου έδωσε εμπειρία το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίσαμε στην έναρξη! Τους έλεγα γιατί ρε παιδιά πρώτη εμένα; Το είπα κιόλας, όλο το κακό το μάτι της εκπομπής το πήρα εγώ (γέλια) 

Ούτε να το είχαμε συνεννοημένο αυτό με την Άντζελα. Την ώρα που βγήκε η διαφήμιση έπεσαν πολλά τηλέφωνα έχω να σου πω. Ήταν σοκαριστικό γιατί έψαχνα την διαφήμιση να την βρω. Να δω τι γίνεται για να καταλάβω τι με περιμένει την Κυριακή»

Δεν είμαι καθόλου έτοιμη που θα ενσαρκώσω την Άντζελα Δημητρίου. Είναι πολύ δύσκολη η Άντζελα. Οι πρόβες μας δεν είναι πολλές για να ξέρει και ο κόσμος. Έχουμε μια πρόβα με τους δασκάλους μας και μια πρόβα που έχουμε να στήσουμε το όλο θέμα στο στούντιο. Η Κυριακή είναι ένα πέρασμα για να δούμε ότι το έχουμε και ξεκινάει το live. Οι πρόβες που έκανα πχ για την Catherine Zeta Jones Που οι άνθρωποι που ασχολούνται με το musical κάνουν και μήνες πρόβες, εγώ έκανα δύο πρόβες. Δουλεύω και πολύ στο σπίτι μετά, αναγκαστικά! 

Τι την λυτρώνει:

«Λυτρώνομαι με την αλήθεια. Λυτρώνομαι γιατί θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει γύρω μου, γιατί μπορώ να πορευτώ καλύτερα στην αλήθεια. Το ψέμα με αποδιοργανώνει, να μην ξέρω πως να σκεφτώ και να διαχειριστώ μια κατάσταση. Εκεί μπορεί να κάνω λάθος, δεν μπορώ να λειτουργήσω. Προτιμώ να με πληγώσεις και να μου πεις την αλήθεια, παρά να μου πεις ψέματα. Έχω θέμα μεγάλο σε αυτό.

Κατά καιρούς έχουν πει διάφορα ψέματα. Πλέον δεν με στεναχωρεί κάτι. Παλιά που πίστευα ότι ο χώρος αυτός είναι πιο αγγελικά πλασμένος στενοχωριόμουν! Δεν μπορώ την αρνητική ενέργεια!»

Τι έγινε και χάθηκε ένα διάστημα από τον χώρο της show biz:
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΖΩΗ
«Δεν με στεναχώρησε κάτι, με είχε κουράσει! Έναν χρόνο πριν φύγω το είχα πάρει απόφαση να σταματήσω λιγάκι γιατί μαζεύονται μικρά-μικρά ψεματάκια και μπορεί εκεί μέσα να χαθείς και εσύ. Έχω πχ εσένα απέναντι μου και ενδεχομένως μου λένε ψέματα για κάποιο λόγο για εσένα. Όταν λοιπόν σε έχω απέναντι μου δεν απλώνω λευκό πανί. Σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Θέλω αυτό που μου λες να ισχύει. Κατάλαβες τι σου λέω; Επειδή λοιπόν κάποιοι τότε για να κάνουν την δουλειά τους ενδεχομένως μου λέγανε ψέματα η έκρυβαν την μισή αλήθεια – δεν ξέρω πως, με διάφορους τρόπους – δεν σου έδιναν την ευκαιρία. Μετά εγώ σκεφτόμουν πιο πονηρά και αυτό εμένα με αλλοίωσε και όταν το συνειδητοποίησα αυτό αποφάσισα ότι για ένα χρόνο θα δουλέψω να κάνω μια καβάτζα οικονομική και θα σταματήσω. Όλο αυτό το πράγμα άρχισε να μου χαλάει την αθωότητα μου. Μου αρέσει η αθωότητα στους ανθρώπους. Όταν αισθάνθηκα ότι μπορεί και να την χάνω δεν μου άρεσε. Η δουλειά αυτή με σκλήρυνε, αλλά ξανά βρήκα την μαλθακότητα μου και έχω θωρακιστεί ώστε να μην χάνω τις αρχές που μου είχα μάθει η οικογένεια μου και να εντοπίζω τους ανθρώπους που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουνε! Για εμένα η ζωή είναι απλές καθημερινές στιγμές! Κοιτάζω πάντα το μπροστά, δεν κοιτάζω καθόλου το παρελθόν»

Για τα φώτα της δημοσιότητας:
«Το έχω περάσει όλο αυτό με την δημοσιότητα και μου είναι πολύ πιο βατό και χαρούμενο τώρα. Όταν με πλησιάζεις ευγενικά γίνομαι χαλί να με πατήσεις πρέπει να με πετύχεις σε πολύ άσχημη φάση για να μην σου μιλήσω καθόλου»

Αν ζει έντονα:
«Ζω την στιγμή αλλά υπάρχει ένα πρόγραμμα. Αν μου πεις πάμε ένα ταξίδι τώρα θα σου πω ναι! Τρελαίνομαι για τα ταξίδια! Εκτός αν έχω εμφάνιση. Είμαι επαγγελματίας! Φαντάσου και τότε που σταμάτησα το αποφάσισα ένα χρόνο πριν γιατί τότε θα τελείωναν όλες μου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για να μην έχω κανέναν να μου πει ότι δεν ήμουν εντάξει. Ο κόσμος έχει μια πάρα πολύ ζεστή αγκαλιά για εμένα παρόλο που εγώ τους «πρόδωσα»! Γιατί αν έμενα πιστεύω θα ήταν διπλή «προδοσία». Τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό. Αυτοί που με ακολουθούσανε θα ένιωσαν ότι τους πρόδωσα γιατί δεν θα καταλάβει ο κόσμος τι είχα στο μυαλό μου. Αν έμενα όμως τότε, θα άρχιζα να γίνομαι ψεύτικη και αυτό δεν το αντέχω στη ζωή μου»

Τι κάνει στην καθημερινότητα της:
«Γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Ποτέ δεν είχα τρελαθεί με τα φώτα της δημοσιότητας. Θα πάω να δω ταινίες, φίλους. Γενικά μου αρέσει να συζητάω»

Αν φοβάται την μοναξιά:
«Γενικά την επιζητώ την μοναξιά μερικές φορές. Θέλω τις στιγμές τις δικές μου. Απλά πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι άκρως συντροφική. Κάποτε νόμιζα ότι είμαι πιο μοναχική, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι. Έχω ανάγκη τους ανθρώπους που αγαπάω πάρα πολύ και έχω ανάγκη την επαφή με τους ανθρώπους έξω, ακόμα και να μην ξέρω κάποιον με ενδιαφέρει να μάθω την ψυχολογία του. Είναι κάτι που με εξελίξει σαν άνθρωπο. Είναι σαν να σπουδάσω ψυχολογία»

Η σχέση της με την γυμναστική:
«Έκανα πρωταθλητισμό, ξεκίνησα από τα 4. Πλέον η σχέση μου με την γυμναστική είναι μια σχέση μίσους και αγάπης. Δηλαδή αγαπιόμαστε Κανά δυο μήνες και μισιόμαστε τους υπόλοιπους 10» (γέλια) 

Για το video clip «Δεν βάζω εγώ μυαλό»:
«Αυτό ήταν body painting. Επειδή όμως το πλάνο δεν έβγαινε σωστά βάλαμε πάνω λαδάκι να γυαλίζει μαζί με βαζελίνη γενικά να υπάρχει μια φωτεινότητα στο πλάνο. Τελειώνει λοιπόν το γύρισμα και πρέπει να ξεβαφτώ. Να πούμε ότι το video clip γυρίστηκε ανάποδα! Πρώτα γύρισα με το λευκό, μετά ότι αρχίζω και βάφομαι και μετά που γίνομαι μαύρη. Πάμε λοιπόν να βγάλουμε την μπογιά και δεν βγαίνει και είμαστε με απορρυπαντικό πιάτων και σφουγγάρι. Έτριβαν τρία άτομα να φύγει η μαυρίλα. Έχω να σου πω ότι για μια εβδομάδα μετά ίδρωνα στη δουλειά και οι πόροι μου έβγαζαν μαύρο! Έκανα τρεις φορές την ημέρα μπάνιο και δεν έφευγε!»

Για το αν η δυσφήμηση είναι διαφήμιση:
«Εγώ πιστευω αν είσαι σοβαρός την δυσφήμηση δεν την θεωρείς διαφημιση. Για εναν ανθρωπο ομως που τα δίνει ολα για την διαφημιση του, προτιμάει την δυσφήμηση. Εμενα δεν μου αρεσει η δυσφήμηση, προτιμώ να μιλήσω με την δουλειά μου και ας αργήσει αυτό το πράγμα παρα να δυσφημιστώ. Αυτο σε ακολουθεί. Η πορεία υπάρχει καταγεγραμμένη κάπου» 

Αν την επηρέασε πολύ κάποιο δημοσίευμα που είχε βγει και δεν ίσχυε:
«Με επηρέασαν πάρα πολυ τα δημοσιευματα που έβγαιναν στο ξεκίνημα μου. Τότε θυμάμαι να κάθομαι να αναρωτιέμαι γιατι βρε παιδάκι μου, αφού δεν ειμαι αυτό γιατι το γράφουν. Ένα ας πουμε που θυμαμαι, μέχρι και ότι δεν ξέρω να διαβάζω είχαν πει σε δημοσίευμα που ειμαι απο μορφωμένα οικογένεια. Εχω τελειώσει ΑΕΙ, εμένα με ενόχλησε παρα πολυ αυτο γιατι μόχθησα για να πάρω το πτυχίο μου. Με στεναχώρησε πολύ αυτό. Τώρα αυτό μου φαίνεται αστείο αν βγει κάποιος και το πει. Θα γελάσω! Τότε με επηρέαζε. Τωρα οχι. Ας πουμε τότε κάποιες συνεντεύξεις που ήθελαν να τις κάνουν πιο πικάντικες χρησιμοποιούσαν άλλες λέξεις από αυτά που ήθελα να πω εγώ. Ξαφνικά λοιπόν έπαιρνε άλλη μορφή η φράση και η απάντηση μου, άλλη έννοια.

Κάποια στιγμή είχα τρελαθεί και ήθελα να βλέπω όλες τις συνεντεύξεις πριν βγουν. Σε παρεξηγούν για αυτό αλλα απο την άλλη είναι η εικόνα σου και επειδή καποια παιδια παραδειγματίζονται απο εσενα πρεπει να εισαι προσεκτικός»

Τι την αγανακτεί:
«Αγανακτώ πιο πολύ και την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην κοινωνία μας. Βγαίνει ο χειρότερος μας εαυτός τώρα ενώ δεν είμαστε έτσι. Βλεπω πχ στον χώρο μου πατάνε επί πτωμάτων, σε όλους τους χώρους δυστυχώς έτσι είναι. Με αγανακτεί το ψέματα, να περνάς διπλα απο κάποιον που βλέπεις ότι χρειάζεται την βοήθεια σου και να κανεις ότι δεν τον βλεπεις. Τέτοια πράγματα με αγανακτούν!

Μικρότερη νευριαζα πιο ευκολα. Τωρα πια δεν μπορω τις φωνές, με την συζητηση νομιζω λύνονται όλα. Ειμαι και της θεωρίας ότι αν με βλέπεις ότι δεν αντιδράω απότομα είμαι ήρεμος, κάποια στιγμή και εσύ θα σταματήσεις να φωνάζεις!»

Αν είναι της ποσότητας ή της ποιότητας:
«Είμαι στην ποσότητα στο φαγητό! Λατρεύω το φαγητό! Ειδικά η μητέρα μου κάνει μια καταπληκτική τούρτα. Έχω ταξιδέψει 3 ώρες ταξίδι απο Μιλάνο για να παω να φάω σε ένα πολυ γνωστό εστιατόριο στην Φλωρεντία. Πίστευα ότι θα μας έγδυναν οικονομικά αλλα τελικά ηταν μονο 50€ το κεφάλι. Τώρα όσον αφορά την ποιότητα πλέον δεν θα χαραμίσω τον χρόνο μου στερώντας μου ύπνο. Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο υπνο έριξα οταν αποσύρθηκα! Είχα προτάσεις κάθε χρόνο απο τότε που σταμάτησα. Αυτο μου έδινε μια σιγουριά ότι ειμαι υπολογίσιμη ακομα. Ειμαι πολυ πιο ώριμη τώρα. Αυτη η παύση με βοήθησε πάρα πολυ!»

Ποια ειναι η σχέση της με τον χρονο:
«Με τα ραντεβού εχω ενα θεματάκι. Καθυστερώ λιγο, το εχω φτιαξει ομως. Οταν κατέβηκα απο Αθήνα ημουν ανεκδιηγητη να στο πω και ετσι (γελια) Το εχω φτιαξει ομως! 

Αυτη τη στιγμή ειμαι στην καλύτερη μου φάση μεσα μου. Εχω ηρεμήσει ξερω τι θελω να κανω. Εχω απλοποιήσει τη ζωη μου και αυτο μου δίνει μια τρομερή Ελευθερία και με κάνει να ειμαι καλή σε ολους τους τομείς της ζωης μου. Νιωθω παρα πολυ καλα!

Θα εκανα ευκολα αισθητική επέμβαση αν δεν μου αρεσε κατι πανω μου. Φοβαμαι παρα πολυ ότι αφορά το προσωπο. Αν και φοβαμαι μποτοξ κλπ ειμαι πολυ υπερ γενικότερα στο να νιώθει ο άλλος καλα με τον εαυτό του. Αν εσενα κατι δεν σου αρεσει και θέλεις να το αλλάξεις , να το καλυτερέψεις. Υπάρχουν και άνθρωποι που είχαν ενα ατύχημα πχ έσπασαν την μυτη τους. Τι θα κανεις; Θα την αφήσεις ετσι την μυτη σου, η διαφορα προβλήματα με διαφράγματα. Η ψυχολογία ειναι πολυ σημαντική για εμενα στον ανθρωπο. Δεν ξερω οταν ερθει η ωρα να κανω τι θα σκεφτώ. Φοβαμαι μην παραμορφωθώ! Μου αρεσει ετσι οπως ειμαι αυτη τη στιγμη!»

Αν θεωρεί τον εαυτό της τυχερό:
«Θεωρώ παρα πολυ τυχερό τον εαυτό μου!»

Αν την αγχώνει ότι πρεπει να κάνει οικογένεια:
«Δεν με αγχώνει αν πρεπει να κανω οικογένεια αρκεί ο ανθρωπος που εχω διπλα μου να ειναι ο σωστός γιατι τότε δεν σε αγχώνει κιολας. Αν ο ανθρωπος τωρα διπλα σου δεν ειναι σωστός, σου ειναι τρομερό το άγχος και δεν ξερεις αν θα πετύχει. Γιατι για εμενα ειναι ολόκληρη η ζωη.  Δεν ειναι για να κανεις ενα παιδι και μετα να χωρίσεις. Αυτο με στεναχωρεί που το βλεπω στην κοινωνία μας. Η οικογένεια μου ειναι αρχη μου και το τελος μου. Το λιμανι μου!»

Για το σύμφωνο συμβίωσης:
«Συμφωνώ απόλυτα με το σύμφωνο συμβίωσης. Το χειροκροτώ αυτο που έγινε»

Ποιο κομμάτι της εχει μια σημαντική ιστορια που δεν την ξέρουμε:
«Το «Μου έλειψες» ήρθε στην εταιρία που ημουν τότε σε cd απο τον Κωνσταντίνο Παντζη. Το ακούει ο διευθυντής μου ο Μίλτος Καρατζας τότε. Το «Μου έλειψες» προοριζόταν για τον Σταμάτη Γονίδη στο οποιο ακούμε το ζεϊμπέκικο παρεα με τον Μίλτο και εχουμε μείνει. Με αλλο στίχο, αντρικό στίχο. Δεν έλεγε Μου ελειψες αλλα απευθυνόταν σε γυναικα, καμια σχέση. Με το που το ακούμε κοιταζομαστε και λεμε αυτο ειναι! Και κάπως ετσι τελειωνει ο προορισμος για τον Σταμάτη Γονίδη και ερχεται σε εμενα. Το έγραψαν μετα σε εμενα!»

Προσωπα με πρόσωπα:
«
Η Άντζελα Δημητρίου με δυσκόλεψε πολύ αλλα την λατρεύω!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η χαρά της ζωής. Εχει «κολυμπήσει» πολυ σωστα στο χωρο. Ειναι πολύ έξυπνη και την θαυμάζω. Πριν βγούμε μας ξεαγχωνει, ειναι πολύ γλυκιά»

Τι να πω για τον Αλέξη Τσίπρα; γιατί; (Γελια) Πρέπει να μην ξεπουλήσουμε την χώρα μας.

Δεν συμπαθώ καθολου την Άνγκελα Μέρκελ. Ενας ανθρωπος που ειναι στον Βορρά και στο κρύο δεν μπορει να ειναι γλυκός»

Πρωτη σκέψη ακούγοντας μια λέξη:
Στο «κραγιόν» ειπε «lipstick»
Στο «τακούνι» ειπε «γοβα στιλέτο»
Στο «χαμπουγκερ» ειπε «αααχ φαγητό μιαμ μιαμ μιαμ»
Στη «σοκολάτα» είπε «αδυναμία-εξάρτηση»
Στο «στρινγκ» είπε «καθημερινή ανάγκη» (γέλια)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.