«Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα» απειλούν οι ακραίοι Ισλαμιστές

Ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο «ανέβασαν» πριν από μερικές ώρες στο Διαδίκτυο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με το οποίο απειλούν να πνίξουν στο αίμα τις ΗΠΑ και προειδοποιούν με φονικές επιθέσεις.

Οι ακραίοι Ισλαμιστές κατηγορούν τη Βρετανία ότι είναι μέρος του «συνασπισμού των διαβόλων» και την Αμερική για τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Στο νέο βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, απεικονίζονται, μάλιστα, οι σημαίες 60 εθνών τα οποία, όπως οι τρομοκράτες υποστηρίζουν, είναι μέρος του διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ανάμεσα στις σημαίες των χωρών που η οργάνωση απειλεί είναι του Καναδά, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας! Κι όμως, η σημαία της χώρα μας βρίσκεται πρώτη στη δεύτερη σειρά της λίστας των «εχθρών» του Ισλαμικού Κράτους.

«Αμερική υποστηρίζεις πως έχεις τον πιο ισχυρό στρατό. Μπορεί να έχεις τον αριθμό τον στρατιωτών και τα όπλα, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη θέληση που χρειάζεται», ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας τζιχαντιστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοια βίντεο αναρτήθηκαν την ίδια ώρα όχι μόνο στην αγγλική γλώσσα, αλλά και στα γαλλικά, στα ρωσικά και στα τουρκικά.

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.