Η Εμμανουέλα Χούλη σε μια νεανική βραδιά στο Colorado Club

Σάββατο 22/08/15, ώρα 22.00

Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο εκπλήξεις για την Εμμανουέλα Χούλη, που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία και η κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού με τίτλο  «Κρυμμένα Καλοκαίρια» σε μουσική του Lunatic και στίχους της Έφης Κολιάκου συνοδεύτηκε από videο clip, με γυρίσματα αποκλειστικά στη Ρόδο και συμμετοχή ντόπιων πολιτών. Ακολούθησε η συνεργασία με τη Heaven, η συμμετοχή της στη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση, Kiotari Summer Night που οργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ακσληπιείου, με κεντρικούς καλλιτέχνες τον Μπάμπη Στόκα και την Γεωργία Νταγάκη, η παρουσίαση του νέου τραγουδιού σε νεανικές μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

ΧΟΥΛΗ

Στο Σάββατο 22 Αυγούστου, η νεαρή καλλιτέχνης που χαρακτηρίζεται από εκφραστικότητα και άνεση στην ερμηνεία διαφορετικών ειδών μουσικής, θα παρουσιάσει το πρώτο της κομμάτι  «Κρυμμένα Καλοκαίρια» με τη συνοδεία χορευτικών, στο Colorado club, ώρα 22.00. Επί πλέον, θα ξετυλίξει το πλούσιο για την νεανική ηλικία της ρεπερτόριό, που περιλαμβάνει γνωστά ξένα και ελληνικά τραγούδια, έντεχνα, rock,  dance,  rnb,  pop,  slow.

Η βραδιά έχει όλα τα στοιχεία του δυναμικού και μουσικού καλοκαιριού που διανύουμε και απευθύνεται στους νεώτερους και όχι μόνο, αφού έχει προβλέψει η Εμμανουέλα να ικανοποιήσει με τις επιλογές της όλα τα γούστα για μουσική διασκέδαση με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

ΧΟΥΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.