Η ΕΟΔ, ενημερώνει ότι, «κατόπιν των άκαρπων προσπαθειών του Δ.Σ. για την παραχώρηση χώρου από τους τοπικούς φορείς με σκοπό τη χρήση του ως έδρας για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης του παραρτήματος Ρόδου, υποχρεωνόμαστε στην εναλλακτική λύση της αναζήτησης χώρου προς ενοικίαση ή δωρεάν παραχώρησης από ιδιώτη.

Οι συνέπειες της συνεχιζόμενης έλλειψης έδρας, καθίστανται αντιληπτές στην εκπαίδευση, οργάνωση και ετοιμότητα του παραρτήματος και φυσικά στο ηθικό και τη συνοχή του. Τα παραπάνω υπονομεύουν τη δυνατότητα εκπλήρωσης των καταστατικών στόχων, υποχρεώσεων και προϋποθέσεων ώστε το παράρτημα της Ρόδου να δικαιούται τη χρήση του σήματος της υπ’ αριθμόν ΕΝΑ Διασωστικής Ομάδας στην Ελλάδα. Επίσης, αποστερεί τη δυνατότητα στόχευσης και προγραμματισμού δράσεων προς άμεσο όφελος της κοινωνίας.

Η ενοικίαση έδρας από ιδιώτη θα προσφέρει ενδεικτικά τα εξής :
1. Αποκατάσταση των παραπάνω προβλημάτων
2. Αποδοχή χορηγιών από ιδιώτες σε εκκρεμότητα (εξοπλισμός γραφείου)
3. Απαλλαγή πάσας ηθικής υποχρέωσης συνδρομής μας σε εκδηλώσεις και δράσεις των επίσημων τοπικών φορέων για τις οποίες η ομάδα δαπανά:
α. χρόνο
β. ενέργεια
γ. χρήμα (καύσιμα, παραϊατρικά αναλώσιμα, κινητά κλπ)

Παρακαλούμε κάθε μέλος ή φίλο της σελίδας να μας ενημερώσει για οποιονδήποτε χώρο προς ενοικίαση υποπέσει στην αντίληψή του και πληροί τις παρακάτω ελάχιστες προδιαγραφές στην περιοχή της Ρόδου:

Εμβαδόν 100 m2 και πάνω
Τουαλέτα
Ηλεκτρικό
Νερό
Μηνιαίο μίσθωμα ως 150€

Επικοινωνήστε με την ΕΟΔ Ρόδου εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.