Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι δέχθηκαν πρόσκληση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη – Την ίδια πρόσκληση δέχθηκε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Μπορεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ να μην έχει «κλειδώσει» ακόμα (κάτι που αναμένεται να γίνει στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ), ωστόσο φαίνεται πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες για την πραγματοποίηση ενός, τουλάχιστον, ντιμπέιτ, μεταξύ των υποψηφίων για την αρχηγία.

Χαρακτηριστικά, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Την ίδια πρόσκληση δέχθηκε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Συνεργάτες του αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων, καθώς και στην ΚΕΦΕ, και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο συνδιασκέψεις ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις, όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη, με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η επιστολή της ΕΡΤ για το ντιμπέιτ

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.