Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεργαστεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ θα προσεγγίσει και τον Μανώλη Γλέζο

Ετοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος φαίνεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα στα επόμενα 24ωρα, με το μόνο που την καθυστερεί να είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Πρόεδρος της Βουλής αναμένει την θυροκόλληση διάλυσης της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Από τη στάση της είναι φανερό πως ο νέος πολιτικός φορέας που θα ιδρύσει, θα συνεργαστεί με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως έχει αφήσει να διαφανεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκρίνοντας για την επικείμενη συνεργασία ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το »χαλαρό» σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις», αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», που διάκειται φιλικά στην πρόεδρο της βουλής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την κυρία Κωνσταντοπούλου να προσεγγίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

Σε επιστολή της προς τον κ. Γλέζο σημείωσε πως «οι δρόμοι της ελπίδας τους οποίους έχουμε βαδίσει αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι ούτε αδιέξοδα στη δημοκρατία και όσο ο λαός είναι ενεργός και όσο υπάρχουν εκπρόσωποί του αποφασισμένοι να μην τον προδώσουν», κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως κάλεσμα στον νέο πολιτικό φορέα.

One Response

 1. Παντελής Κούσης

  Ας ….έχασαν!

  Εκτός από τα οφείλοντα συγχαρητήρια…
  Εκεί …μακριά….στους ‘εύηχους’ παφλασμούς, του γρανιτένιου ποταμού!
  Στις ματωμένες όχθες, στα βρώμικα νερά…ταχιά για την Αχερουσία,
  ρέει ο ιδρώτας και αναβλύζει το άλικο αίμα…

  Ήρεμη πια…του θανάτου η βόλτα!
  Πιο πριν …ο χαλασμός!
  Εκεί …στη σπορά της …δόξας…
  τιμήθηκε η λεβεντιά …του ωραίου και του αληθινού!

  Εύγε…που περιμένατε το φως της σκοτεινής πλευράς!
  Είναι το ίδιον των ‘ολίγων’…
  Κι’ ας ήταν ‘μαύρη’ η αυγή!
  Δεν …ξέρατε!

  Η προσήλωση στην εκπλήρωση του ‘ιερού’ τέλους…
  της ακροτελεύτιας πινελιάς στη δυσνόητη ανάληψη ενός αφηρημένου καθήκοντος…
  είναι η πεμπτουσία της άδολης ζήσης!
  Το ουσιωδέστερο περιεχόμενο ύλης και ιδεών!
  Το αίτιον και το αιτιατό για τη συμβίωσή με τα δεινά και τη συμπόρευση με
  τα στοιχειά και ό, τι το βασανιστικό…
  συνοδεύει παιδιόθεν τους έντιμους αγωνιστές!

  Κι’ όμως ….δεν είσαστε μόνο …οι ‘εκλεκτοί ‘ των δοκιμασιών!
  Κερδίσατε…την ομορφιά της συμμετοχής στο …αέναο όνειρο!
  Το παραλίγο…εκτυφλωτικό φως, το άγχος της ..αναμονής, τη ρομαντική γοητεία του …αν, το σφίξιμο του…στομαχιού, το αναπάντητο ….γιατί, το κρυφό κλάμα του ήρωα, το γλυκό φιλί της μάνας, τα συνεχή…ερωτήματα, τις…μη απαντήσεις!

  Μπράβο στα παλικάρια, που έχασαν τη μάχη!

  Παντελής Κούσης
  Αύγουστος 2015

  Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.