ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

            Με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλους τους Λεριούς και τις Λεριές, η γέννηση του Χριστού να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αγάπη και αλήθεια. Το 2016 να φέρει στη ζωή μας αισιοδοξία, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες.

            Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη κι ευτυχία σε όλους.

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

            Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων ας είναι μέρες αγάπης και χαράς για όλους μας. Το νέο έτος ας είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και ειρήνη. Στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε ο Δήμος αυτές τις άγιες μέρες ακόμη περισσότερο, είναι δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα στο εορταστικό κλίμα σας εύχομαι προσωπικά στον καθένα και στις οικογένειες σας καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

            Η Γέννηση του Θεανθρώπου, ας μας θυμίσει το πραγματικό μήνυμα, μετά από μία δύσκολη χρονιά. Ας βοηθήσουμε σε πείσμα των καιρών, με όποιο τρόπο ο καθένας μας, το Συνάνθρωπο, κάνοντας την Αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας. Με ευχές από καρδιάς και με θετικές σκέψεις για το 2016 που ανατέλλει εύχομαι να μας φέρει Υγεία, Δημιουργικότητα, Κοινωνική Συνοχή και ελπιδοφόρα Προοπτική για το Νησί μας και τη Χώρα μας.

            Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Leave a Reply

Your email address will not be published.