ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΡΟΔΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

 

Συνάντηση με την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου των Ξεναγών, Κατερίνα Γκογκου και Δημήτρη Σαλαχουρη, συναντήθηκε χθες η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνοδευόμενη από τον Νεκτάριο Πολίτη ταμία της Συντονιστικής Επιτροπής Ρόδου.

 «Στα πλαίσια των δράσεων συνεχούς ενημέρωσης από τους φορείς του τουρισμού στα Δωδεκάνησα είχαμε αυτή τη συνάντηση με την κα Γκόγκου και τον  κ. Σαλαχουρη προκειμένου να πληροφορηθούμε για τα θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στον κλάδο τους και ιδιαίτερα στην περιοχή μας. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που κινήθηκε κυρίως γύρω από τα θέματα της ελλιπούς εκπαίδευσης των ξεναγών μετά την κατάργηση των σχετικών σχολών από την προηγούμενη κυβέρνηση και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των παράνομων ξεναγήσεων. Φαινόμενο που έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και έχει πολλαπλές συνέπειες, οικονομικές, πολιτιστικές, πολιτικές.

Η συνεργασία μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.