ΚΙΟΥΠΙΑ ΜΑΚΕΤΑ“ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ πρεμιέρα”, επέστρεψαν στη Ρόδο, και μας ταξιδεύουν σε μία νέα εποχή, διατηρώντας την ιστορικότητα των γεύσεων τους.

“ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ” που βρίσκονται στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, ένα όνομα δεκάδων ετών ιστορίας, με βραβευμένες γεύσεις και πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας, σας υποδέχονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, προσαρμοσμένα στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Ένας ανανεωμένος χώρος γεμάτος εκπλήξεις, μουσική και μαγικά σκηνικά, συναντά την ποιότητα, την εμπειρία, τη γνώση και τη μοναδικότητα γευστικών αποδράσεων.

“ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ” παρουσιάζονται ως Πρεμιέρα και σας προτείνουν δύο μοναδικά μενού, αυτό της θάλασσας και εκείνο της στεριάς. Η θάλασσα περιλαμβάνει μενού θαλασσινών με 4 ορεκτικά, επιλογή από 2 κυρίως πιάτα, γλυκό και κρασί σε κόστος που αγγίζει μόλις τα 20 ευρώ, ενώ η στεριά προσφέρεται με 15 ευρώ και περιλαμβάνει μενού κρεατικών με 4 ορεκτικά, επιλογή από 2 κυρίως πιάτα, γλυκό έκπληξη και κρασί.

Συντροφιά θα σας κρατάει ζωντανά ο Λευτέρης Χατζηαντώνης με το μοναδικό του σαξόφωνο και στο τραγούδι η Νατάσα Καρακατσάνη από το «The Voice».

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 22410 30192

Leave a Reply

Your email address will not be published.