ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Πάτμος του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»  

στην 31η Διεθνή Τουριστική έκθεση Philoxenia

H Πάτμος για πρώτη φορά  φέτος  στην 31η Τουριστική έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, εκτός από τον Δήμο Πάτμου, εκτός από τη συμμετοχή του Δήμου σαν προορισμός ΠΑΤΜΟΣ στο περίπτερο της Περιφέρειας μας,  θα έχει ακόμα ένα συν προβολής.

Το  επικοινωνιακό περίπτερο “Η Πάτμος του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ”,  ώστε να μας  δοθεί η ευκαιρία να προβάλουμε την ΠΑΤΜΟ μέσα από την επιχειρηματικότητα  επικοινωνώντας  συγκεκριμένα προϊόντα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται   στην Πάτμο και που παρά την οικονομική κρίση τολμούν να επιμένουν επιχειρηματικά.

Στην έκθεση που θα εγκαινιαστεί 12 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι  15 Νοεμβρίου 2015  πέντε επιχειρηματίες της Πάτμου   θα προωθήσουν αποκλειστικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους.

Τα Κοσμηματοπωλεία, IRIS και ΑΩ. Το τουριστικό πρακτορείο ΑΠΟΛΛΩΝ. Τα καταστήματα μόδας SAMUDRA, ο φούρνος ΚΟΥΜΑΝΗ  και η  PIXELS  με τις εκδόσεις  PATMOS patmostimes guide, την εφημερίδα  ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και το patmos radio 91.

Ταυτόχρονα θα αξιοποιηθούν επιλεκτικά B2B  hosted buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες)  της  διοργάνωσης από  30 χώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.