Με την ανάλογη λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων «Η Παναγιά του Κάστρου», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ. Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Λέρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπίλλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρπαθάκης, ο τέως δήμαρχος κ. Ζώρζου, ο έπαρχος κ. Θεμέλαρος και πλήθος κόσμου.

Κατά τα διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπατριώτες μας που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και να μοιραστεί μαζί τους όμορφες στιγμές. Στην ομιλία του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα πεπραγμένα του Δήμου το 2015, αλλά και για τα σχέδια της δημοτικής αρχής για το άμεσο μέλλον προκειμένου η Λέρος να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 40 χρόνια έκδοσης της εφημερίδας Λεριακά νέα. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος μας βράβευσε τον πρόεδρο της Παννελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Ήσυχο και τα μέλη του ΔΣ, καθώς και την πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.